Andy Cohen diskuton të ardhmen e amvisave reale të Atlantës

Klea

Andy Cohen diskuton të ardhmen e amvisave reale të Atlantës

E ardhmja e Amvisat e vërteta të Atlantës është e ndritshme, sipas Andy Cohen. Këtë javë, thashethemet janë ndezur për të ardhmen e RHOA. Ne e dimë që Kandi Burruss është jashtë, dhe ka pasur zëra se producentët kanë kërkuar fytyra të reja për të sjellë në shfaqje.

Ndërsa po afrohemi gjithnjë e më shumë drejt marrjes së një konfirmimi zyrtar për kastin e sezonit të 16-të të RHOA, Andy u shfaq në valët e transmetimit për të ngacmuar se çfarë i pret e ardhmja për shfaqjen. Në Andy Cohen Live të SiriusXM, ai zbuloi se lajmet zyrtare të transmetimit janë afër.

Andy ngacmon RHOA sezonin 16

Natyrisht, Andi nuk mund të hidhte të gjitha fasulet për atë që do të vijë më pas për RHOA. Megjithatë, tani që fjala ka dalë nga Kandi, Andy tha se i bën gjërat më të lehta për të bashkuar pjesën tjetër të enigmës. Duket sikur ne do të jemi në një kënaqësi.

“Dua të them se nuk po njoftoj asgjë, por ne jemi në të dhe kastigu është i shkëlqyer,” ngacmoi Andy.

Më pas, Andy tregoi se si u takua me ekipin e casting RHOA javën e kaluar. Ata e pranuan se largimi i Kandit është një goditje e madhe për Amvisat, por duket se të gjithë janë të kënaqur për atë që ata e shohin si të ardhmen e shfaqjes.

Andy shpjegoi, “Meqë ra fjala, tani që e dimë se Kandi po largohet, kjo na lejon gjithashtu të bashkojmë pjesë të tjera të enigmës dhe të kuptojmë: “Mirë, mirë, e dini, ku të shkojmë këtu?”

Ai vazhdoi, “Dhe ajo është një humbje e madhe, por unë mendoj, ju e dini, kjo na lejon të kuptojmë të ardhmen dhe mendoj se jam unë që thjesht them se jam shumë i emocionuar për kastin që kemi. Shumë.”

Deri më tani, ne kemi dëgjuar thashetheme për Porsha Williams dhe Kenya Moore që po kthehen për sezonin 16 të RHOA. Do të shohim nëse ka ndonjë të vërtetë për këtë. Natyrisht, Bravo nuk ka bërë të ditur asgjë, por emocioni i Andit na ka bërë të zhurmshëm.