Andy Cohen beson në tregimin e Monica Garcia për lutjen e nënës së saj

Klea

Andy Cohen beson në tregimin e Monica Garcia për lutjen e nënës së saj

Në Pjesën 2 të Ribashkimit të Shtëpive Reale të Salt Lake City, Monica Garcia pranoi se nëna e saj, Linda Darnell, donte shumë të ishte në shfaqje.

“Kur aplikova [for] emisioni,” tha Monika, “Unë bëra intervistën time të fundit. Vendi i parë që shkova ishte te mamaja ime.” Monika mendoi se kishte ngatërruar audicionin e saj dhe po qante që kishte bombarduar, kur Linda tha: “Të bëjmë një lutje. Dhe më pas ajo u lut që ta merrte në vend të kësaj. Ajo fjalë për fjalë tha: ‘Zotëri, nëse nuk është Monika, le të jem unë’”.

Pasi tha se u ndje “shumë keq” për nënën beqare pasi dëgjoi historinë e saj, Andy Cohen rrëfeu: “Unë besoj çdo moment.” Duke folur në emisionin e tij SiriusXM Radio Andy, ai shtoi, “Unë besoj se me çdo fije të qenies sime … zemra ime shkoi te Monica. Unë isha, si, kjo është e ashpër.”

Të lutem, Zot, “më lër të jem unë”

Edhe pse Lisa Barlow mendoi se Linda ishte “e bukur dhe simpatike” kur e takoi në mëngjesin e Pashkëve të Angie Katsanevas, Heather Gay dhe Whitney Rose u ndjenë ndryshe. Ata të dy ndiheshin sikur Linda po përpiqej disi t’u bënte përshtypje.

“Ajo u ul në tavolinë dhe u duk sikur donte të ishte në këpucët e Monikës,” vuri në dukje Whitney.

Andi u ndje në të njëjtën mënyrë. “Për dikë që la 12-vjeçaren e tij për të shkuar të ndiqte një karrierë në televizion, a mendojmë se mamaja e saj ishte një lloj audicioni për t’u bërë shtëpiake?” tha ai në ribashkim.

Jeta me Lindën ka qenë gjithmonë e vështirë. Siç e përmendi Andi, Linda e la Monikën e re me të panjohur në përpjekje për të pasur një karrierë televizive në Nju Jork. “E vetmja gjë në të cilën mund të mbështetem me nënën time është se nuk ka asgjë për të llogaritur me nënën time,” tha Monica.

Linda në të vërtetë tha për fëmijën e saj të vetëm: “Unë e urrej guximin tënd, kurvë mashtruese”. Ajo duket se nuk i intereson se sa shumë e lëndon vajzën e saj. Është një marrëdhënie kaq e pashëndetshme. Çfarë lloj nëne e quan vajzën e saj “nënën*?” Kjo është thjesht e çmendur.

Ribashkimi i Sezonit 4 të Shtëpisë së Real Housewives të Salt Lake City përfundon të martën, më 23 janar, në orën 8/7c në Bravo.