Anderson Cooper mbi Etikën e Punës së Andy Cohen

Klea

Anderson Cooper mbi Etikën e Punës së Andy Cohen

Të punosh në televizionin e realitetit nuk është shëtitje në park, pavarësisht se disa e bëjnë të duket kështu. si Andy Cohen – të paktën sipas Anderson Cooper. Gazetarja e transmetimit e di që Andi vazhdimisht punon dhe krijon.

Ndërkohë që i madhi Bravo i është dashur të përballet me akuzat nga disa ish-Shtëpiake të Realit në muajt e fundit, kjo nuk e ka penguar atë të vazhdojë me këtë.

Duke vozitur fort

“Çdo ditë kur ndez telefonin tim, shoh përmbajtje për të cilën është përgjegjës Andy Cohen”, tha Anderson në një intervistë të fundit me Vulture. “Shumë më shumë se çdo mikpritës i natës vonë.”

Ai preku edhe atë që Andy bën në prapaskenë. Ai tha se Andy e bën të duket e lehtë, por realiteti është se ai “po vozitë vërtet, shumë shpejt nën ujë”.

Andersoni vozitës i përmendur ka të ngjarë t'i referohet aftësisë së Andit për të kryer shumë detyra. Me sa duket pa e lëshuar topin. Shfaqja e tij e bisedave Watch What Happens Live është rinovuar deri në vitin 2025 së bashku me disa nga të preferuarat e tjera të realitetit të pascript të rrjetit si Summer House, The Valley dhe disa shfaqje Real Housewives.

Kundër gjasave

Së bashku me punën, Andi është duke bërë mashtrime me akuzat e bëra nga disa ish-zonja shtëpiake muaj më parë. Ai i quajti pretendimet “të lëndueshme” dhe duhet të ketë marrë një psherëtimë lehtësimi në fillim të majit kur rrjeti mbylli hetimin.

PEOPLE ndau deklaratën e rrjetit: “Hetimi i jashtëm për akuzat e fundit kundër Andy Cohen të bëra nga Brandi Glanville dhe Leah McSweeney ka përfunduar dhe pretendimet u gjetën të pabazuara.”

Megjithatë, kjo nuk e mbylli padinë. Andy gjithashtu paraqiti për të hedhur poshtë pretendimet e diskriminimit të bëra kundër tij nga Leah gjatë kohës së saj me Real Housewives të Nju Jorkut. Ai tha se këto akuza janë “të paqarta” dhe duhet të hidhen poshtë, ndërsa avokati i Leas nuk u pajtua se mocioni kishte merita.

Me sa duket Andit do t'i duhet të bëjë më shumë mashtrime përpara se kjo të përfundojë. Është mirë që nuk e ka problem të punojë shumë.