Ana Quincoces 'Plotësimi i Boshllëqeve' Nga Shtëpiake Reale të Miamit

Klea

Ana Quincoces ‘Plotësimi i Boshllëqeve’ Nga Shtëpiake Reale të Miamit

Kthimi i Ana Quincoces ndoshta ishte pikërisht ajo që Bravo shpresonte se do të ishte. Anës mezi iu desh të thoshte një fjalë dhe ajo e dërgoi atë Amvise të vërteta të Majamit i futur në histerikë.

Alexia Nepola, megjithë pretendimin e saj të ribashkimit të mëparshëm se nuk kishte frikë nga Ana, vrapoi vetëm duke lexuar emrin e saj. Marysol Patton u largua me të, duke thënë se nuk donte ta shihte Anën, duke pasur parasysh që Ana dhe vajza e saj, Beba, supozohej se e donin vdekjen e saj.

Kjo nuk ishte saktësisht e vërtetë; Beba e quajti Marysol “kufoma e kalbur”, pra, ende shumë e egër. Që prej daljes së saj në emision, Ana dhe Beba kanë hyrë në podcast për të reflektuar.

Ana shpjegon se çfarë mbeti në “katin e dhomës së prerjes” gjatë shfaqjes së Real Housewives të Miami

Ana shpjegoi, “E gjithë kjo shumë e shumëpritur ‘Ana po shfaqet’, e di, e kuptoj pse e mjelën atë. Reagimi ishte i papritur edhe për mua … Ajo që patë është ajo që patë … Ajo që përfundoi në dyshemenë e dhomës së prerjes është që unë hyra, ne pritëm një kohë të gjatë sepse ato sapo ishin larguar, dhe kështu vajzat po filmonin atje për reagimi për mënyrën se si ata ishin larguar.”

Ajo vazhdoi: “Ne pritëm dhe pritëm. Më në fund, hymë brenda dhe ishim atje për një orë të mirë para se të ktheheshin. Dhe gjatë asaj ore thashë: ‘Nuk e kuptoj pse u larguan’. Vërtet nuk e kuptova… Faktin që prania ime mund të ishte e pakëndshme… Është mirë, por të largohesh?”

Ana e konsideroi veten të padenjë për çfarëdo shumë parash që humbën Alexia dhe Marysol duke u larguar nga kamerat. Pasi dikush sqaroi se ata u larguan sepse Marysol pretendonte se Ana donte të vdiste, Ana sqaroi se çfarë kishte thënë vajza e saj. Ana më pas shpjegoi pse ajo dhe vajza e saj ndiheshin kaq fort për Marysol.

Natyrisht, ajo histori nuk hyri në prerjen përfundimtare. Ana tha se kishte qarë dhe kjo ishte e dukshme në kamera në pamjen e saj, por arsyeja pse mbeti mister për shikuesit. Ana dhe Beba iu referuan më tej disa mizorisë që Marysol zbatoi ndaj familjes së tyre, por nuk u futën në detaje.

Real Housewives of Miami vazhdon të mërkurën në 9/8c në Bravo.