Josh Duggar

Klea

Amy Duggar uron 'torturë absolute' për kushëririn pedofil Josh në burg!

Amy Duggar uron 'torturë absolute' për kushëririn pedofil Josh në burg

Anna Duggar King rrëmbeu kushëririn e saj, Josh Duggarduke deklaruar në një intervistë të re se “meriton çdo sekondë” të dënimit me 12 vite burg.

Amy Duggar

“Shpresoj që çdo ditë të ketë tortura absolute për të. Mbret i tha People. “Unë me të vërtetë shpresoj që sepse ajo që ai shikonte dhe ajo që po shihte për përmbushjen e tij ishin ata fëmijë që po përjetonin tortura.”

Josh Duggar

I dënuari për keqbërje seksuale po vuan dënimin e tij prej 12.5 vjet burg në Institutin Federal Korrektues në Seagoville, Teksas, pasi u shpall fajtor për marrjen dhe posedimin e pornografisë së fëmijëve.

Josh Duggar

Mbret shtoi se ajo shpresonte se Duggar “ngatërrohet përsëri”, pasi dënimi i tij u zgjat me dy muaj në mars 2023.

“Ai e meriton çdo sekondë atje dhe shpresoj që të ketë një afat më të gjatë”, tha ajo.

  Amy Duggar

19 Fëmijët dhe numërimi alum “merrte me vetëdije” pornografinë e fëmijëve midis datave 14-16 maj 2009, sipas padisë së jurisë së madhe, të paraqitur nga Gjykata e Qarkut e SHBA në Distriktin Perëndimor të Arkansas. Disa nga imazhet përfshinin fëmijë nën moshën 12 vjeç, sipas prokurorëve. Hetuesit i përshkruan materialet si “më të këqijat nga më të këqijat” që kishin parë ndonjëherë, gjatë gjyqit.

Amy Duggar

Në nëntor 2019, agjentët federalë bastisën e Duggar-it zyrë brenda shitësit të tij të makinave ku i sekuestruan kompjuterin dhe pajisje të tjera elektronike. Ai u arrestua të enjten, më 29 prill 2021, dhe u akuzua për marrjen dhe posedimin e materialit që përshkruante abuzimin seksual të fëmijëve. Kështu deklaroi një zyrtar i Departamentit të Sigurisë Kombëtare Duggar posedonte mbi 200 imazhe të të miturve nudo dhe materiale që kanë të bëjnë me abuzimin seksual të fëmijëve. Materiali thuhet se zbuloi fëmijë deri në pesë vjeç.

Josh Duggar

Në mars 2023, e Duggar-it Apeli u refuzua dhe dënimi i tij u zgjat me dy muaj pasi një telefon kontrabandë u zbulua në qelinë e tij të burgut.

Mbret ndau se nuk e dinte nëse kushëriri i saj po punonte për të përmirësuar veten gjatë kohës që ishte pas hekurave.

“Nuk kam folur me të dhe nuk do të flas. Nuk do”, tha ajo. “Kur thjesht i kaloni ato linja të liga ashtu, nuk ka kthim. Thjesht mendoj se nuk ka kthim.”

Josh Duggar

Mbret zbuloi se ajo nuk kishte komunikuar me e Duggar-it gruaja, Anna, por kishte kryqëzuar rrugët me nënën e shtatë fëmijëve në një funeral, verën e kaluar. Takimi erdhi më pas Mbret ofruar Anna një vend ku ajo dhe fëmijët e saj të vazhdojnë të ndjekin e Duggar-it dorëzohen.

“Ajo ishte hera e fundit. Nuk prisja të shihja dikë atje dhe u trondita kur e pashë. Unë vetëm e pashë atë dhe thashë, 'Anna, dhe ajo tha: “Më duhet vetëm hapësirë”. Kaq më tha ajo,” Mbret shpjegohet.

Josh Duggar

“E kuptoj, nuk mund të flas Anna dhe nuk do të provoj, por nuk mund ta imagjinoj se me çfarë duhet të merret nga brenda, e lëre më jashtë që ta shohë bota,” vazhdoi ajo. “Është zemërthyese në çdo drejtim dhe unë thjesht respektova faktin që ajo kishte nevojë për hapësirë ​​dhe nuk u përpoqa të shtyja më tej.”

Amy Duggar

“Doja të them shumë. Doja të thoja shumë gjëra, por në atë moment nuk ishte padyshim vendi i duhur.” Mbret shtuar. “Ishte një ceremoni, një shikim në fakt, në një funeral, dhe po. Nuk ishte koha e duhur dhe unë nuk doja të bëja një skenë dhe nuk doja ta bëja këtë ose të tërhiqja vëmendjen për ndonjë gjë dhe ta respektoja qartë, kështu që nuk e bëra. Por nëse më pyet mua, mendoj se ajo është e çmendur. Unë bëj. Unë mendoj se ajo është vërtet, vërtet e çmendur.”