Amvise të vërteta të privilegjuara që janë krejtësisht të paditura

Klea

Amvise të vërteta të privilegjuara që janë krejtësisht të paditura

Mbi shumëfishin Amvise të vërteta ekskluzivitete, ka pasur më shumë se një që është parë si krejtësisht e shurdhër. Disa nga gratë Bravo besojnë se janë ardhja e ardhshme e Krishtit dhe ndihen sikur mund të ecin mbi ujë. Këto amvise shpesh nuk mund ta lexojnë dhomën ndërsa përpiqen të shpjegojnë pse jeta e tyre ka qenë kaq e ndërlikuar dhe marrin për zemër pothuajse gjithçka që yjet e tyre thonë. Ndonjëherë, është e vështirë për fansat të lidhen me këto amvise reale të privilegjuara, pasi ato duken shumë jashtë lidhjes me realitetin, por ato bëjnë një TV të mirë.

Lisa Barlow

(Foto nga: Presley Ann/Bravo përmes Getty Images)

Monica Garcia e humbi qetësinë me Vida Tequila ndërsa ishte në tifoze të sprintit pasi e reja kishte gërmuar dorën e saj në një kuti tamponi duke kërkuar unazën e humbur të diamantit. Komentet e Lisa Barlow për varfërinë dhe të jetuarit e një jete të dukshme u dëshmuan shumë shikuesve se ajo është injorante për shumicën e betejave amerikane.

Edhe pse problemet e vetë Monikës rrjedhin nga situata e saj aktuale e jetesës, Lisa ende e humbi plotësisht çështjen. Pasi u thirr se ishte e bezdisshme, Lisa duartrokiti përsëri. “Kur mund të përballosh të blesh një unazë prej 58,000 dollarësh, do të kujdesesh edhe për të”, tha ajo.

Dana Wilkey

Ky ‘mik’ i Real Housewives of Beverly Hills u shfaq vetëm gjatë sezonit 2, por Dana Wilkey u sigurua që të bënte një ndikim. Fatkeqësisht, nuk ishte shumë e mirë. Shikuesit e panë atë të neveritshme pasi ajo shpesh mburrej se ka shpenzuar tonelata para për gjëra budallaqe si mbajtësja e ëmbëlsirave.

Pretendimi i saj për famë, por ajo që ne të vdekshmit e quajmë privilegj, ishte fakti se ajo shpenzoi 25,000 dollarë për një palë syze dielli dhe nuk lejoi askënd ta harronte atë. Asaj iu dha pseudonimi “Pam” nga Kim Richards, që ishte e barabartë me të quajtur dikë “Karen”. Dana u përpoq të vendosej në librat e historisë së Real Housewives duke i thënë Brandi Glanville, “Nëse më quan Pam edhe një herë, do të të trokas. Ky është privilegji i saj i veçantë.” Sidoqoftë, shikuesit ende e urrenin Danën dhe nuk u vinte keq që e shihnin të largohej.

Luann de Lesseps

(Foto nga: Charles Sykes/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Përpara Luann de Lesseps e shpengoi veten në Mirë se vini në Crappie Lake, shikuesit takuan konteshën në Real Housewives të New York City, ku ajo ishte një snob e gjysmë. Sinqerisht, Luann e pa si një përbindësh me sjellje. Gjatë sezonit të saj të fundit si shtëpiake, Luann e gjeti veten në një betejë të ashpër me bashkë-yllin Eboni K. Williams. Gjyqtarja televizive u mburr si amvisa më e arsimuar në emision. Luann nuk e mori shumë mirë mburrjen dhe e përzuri Ebonin nga shtëpia e saj.

Luann gjithashtu tregoi privilegjin e saj kur u arrestua në Florida për shkak të gjendjes së dehur. Kamera e trupit e tregoi atë teksa fliste me oficerin arrestues dhe duke u zemëruar shumë teksa ajo e pyeti nëse e dinin se kush ishte. Luann sinqerisht mund të jetë një nga shkelësit më të këqij nga të gjithë.

Mary Cosby

(Foto nga: Presley Ann/Bravo përmes Getty Images)

E keqja në dukje e Real Housewives of Solt Lake City nuk ka një sens të zhvilluar mirë për veten dhe kjo mund të rrjedhë nga ideja se ajo është disi mbretërore sepse është Zonja e Parë e saj. kult kishe. Sapo hyri në rolin e gjyshes, ajo dukej se ndaloi së rrituri, veçanërisht ndërpersonalisht, sepse trajtohej si një zot i përsosur siç ishte. Siç kanë vënë re shikuesit e Bravo, Mary Cosby e ka të vështirë të tregojë ndonjë ndjeshmëri për të tjerët dhe shpesh sillet shpërfillës kur një anëtar tjetër i kastit e mërzit atë.

Privilegji i Marisë shpesh shfaqet në sjelljen e saj jashtëzakonisht arrogante, egoiste dhe shpërfillëse ndaj ndjenjave të atyre që e rrethojnë. Nevoja e saj ekstreme për pushtet shfaqet si manipuluese, me mungesën e ndërgjegjes së saj që shkëlqen. Maria, e cila rrallëherë thirret, do të kthejë shpejt tavolinat dhe do të kërkojë falje për asgjë që ka bërë.

Një shembull i shkëlqyer i privilegjit të saj është kur ajo ishte në Palm Springs. Predikuesi refuzoi të merrte pjesë në aktivitetet e vaktit dhe urdhëroi ekuipazhin e prodhimit ta çonte atë në McDonald’s. Maria e ka veten në piedestalin e saj dhe ajo duhet të rrëzohet para se egoja e saj të rrëmbehet.