Amvise të vërteta të Miami Alum Joanna Krupa finalizon divorcin nga Douglas Nunes

Klea

Amvise të vërteta të Miami Alum Joanna Krupa finalizon divorcin nga Douglas Nunes

Duket si në raste të rralla Joana Krupa shfaqet në lajmet e realitetit televiziv, nuk është kurrë për një arsye të lumtur. Koha e fundit e paharrueshme ishte kur Amvisat e vërteta të Majamit Alum dhe ish-The Real Housewives of Beverly Hills mega-rrëmuja Brandi Glanville po grindeshin në gjykatë për komentet që Brandi bëri për erën e pjesës më intime të trupit të Joanna-s. Po.

Për fat të keq, as ky prodhim i ri i lajmeve për modelen polake nuk është i lumtur. Martesa e saj me Douglas Nunes i ka ardhur fundi. TMZ mori dokumente gjyqësore që tregojnë se divorci i çiftit tashmë është përfundimtar.

Joana dhe Douglas ishin të martuar për pesë vjet

Joanna dhe Douglas u martuan në vitin 2018. Kjo ishte vetëm një vit pasi Joanna u divorcua nga Romain Zago, me të cilin u njohëm gjatë sezonit 2 të RHOM. Joanna dhe Douglas patën një vajzë në vitin 2019 para se ai të paraqiste kërkesën për divorc në fillim të këtij viti.

Çështjet e parave dhe kujdestarisë janë zgjidhur të gjitha

Dokumentet nga një gjykatë në Kaliforni tregojnë se Joanna dhe Douglas hoqën dorë nga mbështetja e fëmijëve dhe mbështetja bashkëshortore. Ata gjithashtu do të kenë kujdestarinë e përbashkët ligjore të vajzës së tyre trevjeçare, Asha-Lee. Zbërthimi i ndarjes së pasurisë martesore nuk u deklarua. Joana vendosi gjithashtu të hiqte dorë nga mbiemri i saj i martuar Nunes dhe të kthehej ligjërisht në përdorimin e Krupa.

Joanna i kaloi vitet e fundit duke jetuar në Poloni, kështu që ajo nuk ka qenë e pranishme në skenën e Majamit që kur u largua nga shfaqja pas sezonit të tretë në vitin 2013. Sezoni i gjashtë është tashmë në kanaçe dhe premierë në Bravo më 1 nëntor, por do të ishte interesante nëse Joana përfundimisht do të kthehej në MPB për t’i trazuar gjërat. Nëse asgjë tjetër, të paktën do të renditte një Brandi të mënjanuar.