Amvise të vërteta që kanë marrëdhënie të këqija me fëmijët e tyre

Klea

Amvise të vërteta që kanë marrëdhënie të këqija me fëmijët e tyre

Nuk është e lehtë të kesh një Amvise të vërteta yll si nëna jote. Midis paraqitjeve të shumta, dramës së përshkallëzuar dhe thashethemeve të drejtpërdrejta që shkatërrojnë jetën, ka shumë presion që të jenë nën ndikimin e tipave të Bravo. Disa nëna Bravo kanë bërë një punë të dobët për të mbrojtur pasardhësit e tyre, gjë që ka luajtur në serial. Duke i lënë ndjekësit të pyesin nëse shfaqja e rriti marrëdhënien e keqe apo ishte tensioni i tyre gjatë gjithë kohës.

Shumica e fëmijëve të Real Housewives ishin vetëm para adoleshencë kur filloi shfaqja, kështu që duhet të ketë qenë e vështirë që vitet e tyre të formimit të kapeshin nga kamerat. Ndonëse është normale të rrish kokën me nënën tënde, disa nga këto mini-diva e çuan qëndrimin e tyre në një nivel tjetër. Askush nuk tha se prindërimi ishte i lehtë dhe disa nga këta skenarë e vërtetojnë këtë.

Gjyqtari Tamra

Me kalimin e viteve, Tamra Judge ka qenë jashtëzakonisht e hapur kur bëhet fjalë për marrëdhënien e dështuar me vajzën e saj, Sidney, të cilën e ndan me ish-burrin e saj, Simon Barney. Agjentja e pasurive të paluajtshme gjithmonë pretendonte se Sidney Barney zgjodhi anën e babait të saj në divorcin e vitit 2012. Por Sidney hodhi poshtë pretendimet duke thënë se Tamra ishte shpesh “neglizhuese” dhe vendosi Shtëpiakët e Vërtetë të Orange County mbi çdo gjë tjetër.

Në vitin 2017, Sidney lëshoi ​​një deklaratë përmes Insajderit duke thënë: “Dua të filloj duke sqaruar disa gjëra pasi nëna ime vazhdon të flasë për mua, pavarësisht se unë i kërkova që të ndalojë së foluri për mua publikisht pasi nuk dua të lidhem me të. ose shfaqjen.” Aktualisht, të dy po ndërmarrin hapa në marrëdhënien e tyre dhe së fundmi janë ribashkuar në diplomimin e motrës Sophia në qershor 2023.

Jaqueline Laurita

Për shumë sezone, historia kryesore e Jaqueline Laurita-s rrethohej se sa e keqe ishte vajza e saj, Ashlee Holmes. Ashlee ishte fëmija emo kryesor i viteve 2000, i cili ishte shumë i privilegjuar dhe thjesht donte më shumë vëmendje. Ndërveprimet e nënës dhe vajzës ishin të vështira për t’u parë ndonjëherë, sepse u bë e qartë se Jaqueline do ta nxirrte qëllimisht Ashlee adoleshente në kamera. Edhe pse Jaqueline ishte qartazi e frustruar, Ashlee u bë të dukej si një fëmijë i ashpër kur, në fakt, ajo thjesht po luftonte me divorcin e prindërve të saj.

Pas vitesh grindjesh, dukej sikur Ashlee dhe Jaqueline ishin korrigjuar dhe ishin lidhur vërtet. Megjithatë, duket se të dyja gratë janë sërish në dalje. Ashlee dhe Jaqueline nuk e ndjekin më njëra-tjetrën në rrjetet sociale. Dhe në një kthesë të çuditshme, duket se Ashlee është shumë më e afërt me familjen Manzo, gjë që duket e çuditshme sepse asnjëri prej tyre nuk flet me Jaqueline apo bashkëshortin e saj, Chris Laurita. Oh, sa janë kthyer tavolinat.

Katie Rost

Amvisat e vërteta të Potomac Ylli ishte një enigmë që në fillim, por fansat e dinin se ajo do të kishte kohë të errëta përpara, ndërsa Katie Rost përgatitej për një betejë për kujdestarinë me ish-bashkëshortin e saj, Dr. James Orsini. Në vitin 2020, Katie zbuloi se nuk e kishte parë djalin apo vajzat e saj binjake për dy vjet.

Pas divorcit të tyre në vitin 2016, Katie pretendoi një histori të gjatë abuzimi, të cilën ish-bashkëshorti i saj e mohon. Në një postim tashmë të fshirë në Instagram përmes Reality Blurb, Katie deklaroi se ajo më thirri “policia dy herët e fundit që u përpoqa të kisha kohë prindërimi. Përfshirë thirra nënën time, mua dhe gjyshen në ditën e nënës.”

Jeana Keough

Kush mund të harronte se sa të vrazhdë ishin tre fëmijët e Jeana Keough me të? Kara Keough, Shane Keough dhe Colton Keough ishin jashtëzakonisht të pasjellshëm me nënën e tyre punëtore dhe shpesh ecnin mbi të. Një nga shembujt më të këqij të sjelljes së fëmijëve të saj erdhi nga djali i saj më i madh, Shane, pasi ajo u përpoq ta mbështeste atë në lojën e tij të bejsbollit Triple-A. Në vend që të ishte i lumtur që nëna e tij e bëri udhëtimin, ai u largua prej saj në fushë, duke thënë: “Largohu nga unë”.

Momentet abuzive vazhduan gjatë darkës, gjë që tregoi se Shane nuk ishte në gjendje t’i thoshte një fjalë të mirë nënës së tij. Sot duket se të tre fëmijët kanë një marrëdhënie të shkëlqyer me Jeanën, por për një kohë ishte prekje dhe ik. Dhe shumica do të argumentonin se zemërimi i tyre buronte nga marrëdhënia jo e shëndetshme e prindërve të tyre.