Amvise të vërteta që janë ekipi Teresa Giudice

Klea

Amvise të vërteta që janë ekipi Teresa Giudice

Mund të thuhet me siguri se kombi Bravo është më se i gatshëm për të parë Teresa Giudice përsëri në Amvise të vërteta të Nju Xhersit. Nëna e katër fëmijëve ka sjellë zjarrin në Garden State që nga sezoni 1, dhe pa fund në horizont, ajo është aktualisht bleta mbretëreshë që duhet rrëzuar.

Është e vështirë të kuptosh se si gratë e moshës së mesme mund të zgjedhin anët në një grindje familjare, por këtu ne të gjithë po sillemi sikur jemi ende në shkollë të mesme. Teresa ka bërë disa gjëra të çuditshme për ata që e rrethojnë, si për shembull të quajti Melissa Gorga një striptiste, t’i shkulte flokët një shoku të filmit dhe të vraponte një maratonë rreth një klubi fshati për të nxjerrë një pikë.

Është e qartë se nuk ka dashuri të humbur mes Terezës dhe armiqve të saj. Që herët, Teresa mësoi shpejt se për të pasur sukses në mbretërinë e Real Housewives, asaj do t’i duhej të krijonte aleanca për të mbajtur titullin e saj. Megjithatë, gjatë rrugës, ajo ndoshta ka bërë më shumë armiq se sa miq, prandaj është kaq e habitshme që armiqtë e vjetër tani janë duke u ngjitur për zuzarin Jerselicious.

Jackie Goldschneider

Charles Sykes/Bravo nëpërmjet Getty Images

Në një lëvizje befasuese, Jackie Goldschneider ndërroi skuadrën dhe tani po bashkohet me Terezën. Dy nënat nuk kanë qenë kurrë të afërta dhe gjithçka filloi kur Teresa përhapi thashethemet për tradhtinë e Evan Goldschneider. Thashethemet ishin, natyrisht, të rreme dhe ish-mashtrimi nuk kishte fatura për tregimet e saj të gjata. Por një ndarje ishte e qartë. Jackie më pas bëri një krahasim, të cilin çdo shikues me një IQ më të lartë se dhjetë e mori, duke vënë në dukje se thënia, “Gia gërhit kola në banjë në festa”, do ta kishte mërzitur Terezën. Mjerisht, analogjia shkoi mbi kokën e Terezës.

Tani duket se Jackie ka bërë plotësisht një 180 në mes të dështimit të saj me Margaret Josephs. Sinqerisht, është si Zona e Muzgut këtu lart – çfarë po ndodh? Me sa duket, i gjithë ky argument ka të bëjë me Margaret që vë në pikëpyetje miqësinë e saj me Jackie-n pasi autori nuk i dha asaj një kopje të The Weight of Beautiful. Që nga ndarja e tyre e keqe, Jackie ka pasur më shumë kohë për Terezën, me të dyja duke u paraqitur për njëri-tjetrin në ngjarje të shumta.

Jennifer Aydin

JENNIFER AYDIN
Dia Dipasupil/FilmMagic

Që nga dita e parë, Jennifer Aydin ka qenë në Team Teresa sikur jeta e saj të varej prej saj. Shpesh, Jennifer ka qenë zëdhënësja e organizatorit aktual të komplotit të grupit, duke u dhënë mesazhe të këqija vajzave të tjera. Jennifer i është besnike një faji, madje dy familjet kanë pushuar së bashku. Vendasja e Paramusit ka shkuar në betejë për Terezën kundër Gorgas dhe Margaret, të gjitha në emër të udhëheqësit të saj. Sinqerisht, ndihet paksa si një kult. A shpërndan Teresa Kool-Aid në ngjarjet e saj?

Jen është një puthje totale që e ka ngjitur karrocën e saj me yllin e shfaqjes. Megjithatë, Jen duket si e pasinqertë dhe shumica e shpërthimeve të saj ndihen të detyruara. Por Tereza duket e lumtur me qenin e saj në prehër, pasi Jennifer ende bën atë që e urdhërojnë.

Dolores Katania

Dolores Catania ka qenë gjithmonë Ekipi Teresa. Për vite të tëra, ajo e ka mbajtur të ulët besnikërinë e saj të tepruar, por gjithnjë e më shumë shikues të RHONJ kanë vënë re se muskujt e New Jersey-t mund të kenë frikë nga miku i saj Paterson.

Dolores ka një mënyrë për t’u ngjitur për shoqen e saj të fëmijërisë pa rrëmbyer shumë pupla, por nuk ka kaluar pa u vënë re që ajo shpesh shkon në lakuriq për Trenë shumë herë më shumë sesa nëna e katër fëmijëve e ka mbrojtur Doloresin. E vetmja herë kur Dolores qëndroi në mënyrë aktive kundër Terezës ishte kur ajo u miqësua përsëri me Danielle Staub.

Dolores ka mbajtur gjithmonë shpresë që Gorgas dhe Giudices të bëjnë paqe, por më në fund, pas vitesh qëndrimi në gardh, Dolores bëri të ditur se ajo mendonte se dy familjet duhet të ndaheshin. Quaje justifikime ose quaje shpjegim, por Dolores gjithmonë gjente një mënyrë për ta bërë Terezën të dukej më pak e dëshpëruar. Sezoni i ri i Real Housewives of New Jersey i ka femrat aq të ndara sa që ka zëra që Bravo mund t’i ndajë ato në dy skuadra. Bëni atë që dëshironi.