Amvise reale të momenteve më me hije të Dubait para sezonit 2

Klea

Amvise reale të momenteve më me hije të Dubait para sezonit 2

Kanë kaluar gati dy vjet që kur kemi vizituar për herë të fundit zonjat e Amvise të vërteta të Dubait. Fatmirësisht, Sezoni 2 është afër, dhe për këtë, nivelet e mia të eksitimit janë goxha të larta. Caroline Stanbury, Caroline Brooks, Lesa Milan, Sara Al Madani dhe Chanel Ayan po kthehen të gjithë. Nina Ali, megjithatë, është zyrtarisht jashtë. Vendin e Ninës e merr Taleen Marie, ndërsa Saba Yussouf, një tjetër e re, do të hyjë në RHODubai me cilësinë e miqve.

Kur pamë për herë të fundit këto gra të pasura budallaqe ('sup, xhelozia ime), marrëdhëniet, bizneset dhe prindërimi ishin temat kryesore në fjalë. Megjithatë, të gjitha këto rrëfime u vunë në pikëpyetje, sepse drama shet. Duke folur për dramë, dy vjet janë një pauzë e gjatë për një serial Bravo. Prandaj, shumë gjëra kanë rënë që atëherë në shkretëtirat e Dubait.

Për të qenë të drejtë, ky kast me të vërtetë e rriti bisedën e tyre për plehra në ribashkimin e Sezonit 1. Pas kësaj, shumë lëvizje para-prapa filluan të bien, si në internet ashtu edhe jashtë saj. Është e qartë se këto miqësi kanë ndryshuar, dhe se në sezonin 2, ne do të dëgjojmë për të gjitha këto.

Me një anë devesh, jahtesh, dunash rëre dhe blloqe akulli.

Prandaj, le të azhurnojmë të gjithë tani për kthimin e dramës, begatisë dhe të mirës. Këto janë momentet më të errëta që kanë ndodhur që atëherë mes zonjave të Real Housewives të Dubait. Mbani parasysh këto kur shikoni sezonin 2, sepse këto deklarata të dyshimta ka të ngjarë të rishfaqen në një moment ose në një tjetër.

Fletorja dhe shoqëruesit e Jeffrey Epstein

Le të fillojmë me ribashkimin e Sezonit 1. Këtu, Stanbury solli një lidhës, të cilin e titulloi “Libri i gënjeshtrave nga Lesa Milan”. Natyrisht, Stanbury përdori aftësitë e saj në Photoshop këtu për të krijuar një hundë të stilit Pinokio për imazhin e kopertinës së Lesa-s.

Lesa qeshi, por më pas lindi linja e saj e parë me hije. “Ti je shtriga e ligë e Lindjes së Mesme,” tha ajo, gjë që natyrisht e pa Stanbury-n të shkonte në mbrojtje. Nga ana tjetër, Stanbury vuri në dukje të gjitha gjarpërinjtë që Lesa kishte thënë për të. Me sa duket, ndjekësit e Stanbury janë të rremë, biznesi i saj nuk është real dhe burri i saj [Sergio Carrallo] është gay.

Lesa u përgjigj se ajo kurrë nuk e quajti Sergio homoseksual, por ai “u përpoq ta ndiqte” atë në Twitter. Në këtë, Stanbury vëren se burri i Lesa-s, Rich, erdhi gjithashtu për të, duke e quajtur atë “një influencuese 50-vjeçare”.

Gjithashtu. Unë vdiqa këtu, sepse disa nga aktorët e saj u pajtuan me qëndrimin e Rich.

Duke ecur përpara, Stanbury hodhi në kosh modelet e Lesa-s, duke u përpjekur të thoshte se ato ishin kopjuar. Butoni i aktivizimit të Cue Lesa në 3, 2, … “Fokusohu në biznesin tënd të falimentuar dhe fokusohu në faktin se nuk mund të marrësh as një hipotekë. Përqendrohuni në të qenit në fletoren e Jeffrey Epstein-it, – u kthye Lesa.

Pasi e quajti aktorin e saj “aq të neveritshëm”, Stanbury e mbulon Lesa duke e quajtur atë një “ish-shoqëruese në Miami”. Lesa e rrëzoi këtë, padyshim.

Sa i përket Stanbury-t, ajo më pas vazhdon të hijë veten, duke pranuar se “ishte shoqe shumë e mirë me të gjithë [Epstein’s crowd].”

*Pëshpëritje* YIKES.

Thirrjet e Chanel-it

Pas përfundimit të sezonit 1, Chanel u shfaq në Watch What Happens Live, ku hija është mbret. Duke luajtur një lojë të vogël të Toast 'Em dhe Roast'Em me Andy Cohen, Chanel refuzoi të pjek Sara dhe Lesa. Për Brooks dhe Stanbury, megjithatë, ajo kishte disa fjalë të zgjedhura.

Pasi pranoi se Brooks ishte shoqja e saj, Chanel theksoi shokun e saj që e donte kaq shumë djalin e saj. Pastaj, ajo e pjek atë, duke thënë: “Unë nuk mendoj se ajo do të paguhet ndonjëherë për atë fytyrë.” Kjo sepse Brooks kishte thënë se fytyra e saj i ngjante një dordolec. Gjë që Chanel-i iu desh të hynte në Google për ta kuptuar, sepse ajo është e pasur në një botë pa sorra.

Në Stanbury, Lesa është “e lumtur që u martua me djalin”. Dhe ajo shpreson se “martesa e praktikës do të ecë përpara shumë shpejt”.

Të lutem më duaj gjithmonë, Chanel.

Hija e lehtë e Sarës

Në një intervistë me US Weekly vitin e kaluar, Sara zbuloi se rrëfimtarët e lëndonin kur e shikonte. Në këto, Chanel dhe Lesa kishin kërkuar që aktorët e tyre t'i dilnin lehtë, veçanërisht Chanel sepse djali i saj do të shikonte. Sara e ndoqi këtë, por nga ana e saj, ajo ndihet “e shkelur” nga Chanel dhe Lesa, ndërsa rrëfimtarët e tyre thumbonin.

Sara tha gjithashtu se ajo dhe Lesa nuk janë në të njëjtën faqe, pasi “energjitë e tyre nuk përputhen”. Ajo gjithashtu do të dëshironte ta shihte Chanel-in që ta rriste paksa atë për sa i përket niveleve të saj të pjekurisë.

Zonja. Kjo eshte nje Wendy's seri televizive realitet. Pjekuria? Ne nuk e njohim atë.

Shërbimi i buzëve të Lesës

Duke kaluar në podcastin Two Ts In A Pod së fundmi, Lesa foli për aktorin e saj më të ri Taleen. Teddi Mellencamp pyeti nëse Taleen kishte “energji më të madhe” se Chanel. Si përgjigje, Lesa thotë “Umm, cili Chanel? Chanel që marrim në kamera apo Chanel që nxjerrim nga kamera?”

Po. Por gjithashtu, unë jam i gjithë brenda.