Amvise Reale me Çështje Financiare

Klea

Amvise Reale me Çështje Financiare

Ende më shqetëson mendjen se disa nga Amvise të vërteta Yjet lidhin një kontratë me Bravo, duke e ditur fare mirë se kanë gënjyer për taksat e tyre ose thjesht po luftojnë me paratë. Mjerisht, është një standard mjaft tipik në Shtetet e Bashkuara të jetosh mbi mundësitë e tua dhe të duash gjithmonë diamante më të shndritshme ose mini-pallate më të mëdha. Megjithatë, banka e arrin gjithmonë hapin, duke dëshmuar se vetëm dy gjëra janë të garantuara në jetë: vdekja dhe taksat. Këto janë amvisat e vërteta me çështje financiare që ishin një luftë e madhe.

NeNe Leakes

(Foto nga Paras Griffin/Getty Images)

Ylli OG i Real Housewives of Atlanta, NeNe Leakes, kohët e fundit kishte mbledhësit e borxheve që po rrahnin në derën e saj. NeNe gjithmonë pretendonte se ishte një “pak e pasur”, por në dukje ajo shpenzoi tepër në sende luksoze në vend që të balanconte librezën e çeqeve. Aktualisht, NeNe po përballet me pretendime për qira të papaguar për butikun e saj të modës, i cili që atëherë është mbyllur. Dokumentet e gjykatës treguan se NeNe nënshkroi një qira në vitin 2017 dhe deri në vitin 2021 e kishte zgjatur kontratën edhe për një vit.

Dyqani i saj u mbyll në janar 2022, por ajo dukej se harroi të linte një çek qiraje për shumën e papaguar prej 22,900 dollarësh. Historia përkeqësohet – asaj iu kujtua qiraja e papaguar, por thjesht zgjodhi ta shpërfillte problemin, duke shpresuar se do të largohej. Problemet ligjore vazhdojnë të grumbullohen për znj. Linnethia.

Teresa Giudice

(Foto nga: Ralph Bavaro/BRAVO përmes Getty Images)

Teresa Giudice është e gjitha rreth ngutjes dhe së fundmi ajo u bashkua me kompaninë e dyqaneve që është Shein. Vajza nga Jersey e ka gjetur veten shumë herë në telashe kur bëhet fjalë për financat e saj, veçanërisht kur një herë pranoi se as nuk i shikonte librat, duke ia lënë të gjitha ish-bashkëshortit të saj, Joe Giudice.

Në qershor, Tereza mori një barrë tatimore federale për 17,061 dollarë, sipas The Sun, për vitet tatimore 2020 dhe 2021. Teresa dhe Joe kanë mbi një milion dollarë borxh tatimor të papaguar, pasi kanë 64,157,64 dollarë për 2016 dhe 2017, 243,425,50 dollarë për 2014 dhe 219,804,38 dollarë për vitin 2015. Shumë libra gatimi duhet të shiten për të mbuluar.

Fatmirësisht, Teresa ka filluar të shlyejë borxhin e saj dhe ka fshirë zyrtarisht 480,291 dollarë. Në qershor, avokati i Terezës lëshoi ​​një deklaratë ku shkruhej: “Znj. Giudice ka qenë në dijeni të detyrimeve të saj tatimore prej vitesh dhe bën pagesa mujore të konsiderueshme dhe në kohë ndaj detyrimeve të saj tatimore të papaguara dhe do të vazhdojë ta bëjë këtë derisa këto detyrime të mos ekzistojnë.” Pra, duket se Teresa do të vazhdojë të pranojë të bëjë punë ambasadore nëse kjo i mban federatët larg bishtit të saj.

Lynne Curtin

Lynne Curtin Amvise Reale të Orange County RHOC
Charles Sykes/Bravo/NBCU Photo Bank/NBCUniversal nëpërmjet Getty Images

Lynne Curtin nuk ishte shkumësa më e shndritshme në kuti pasi edhe ajo e la të shoqin të kontrollonte telat e çantës. Pasi familjes së saj iu dorëzua dëbimi në Real Housewives të Orange County, TMZ zbuloi se nëna e dy fëmijëve kishte vetëm 100 dollarë në emër të saj.

Fansat do të kujtojnë se Lynne kishte linjën e saj të bizhuterive, për të cilat ajo pretendonte se i bënte vetëm 3,000 dollarë në vit – vetëm 8,000 dollarë nën kufirin e varfërisë në 2013. Lynne ishte gjithashtu në vrimë për 30,000 taksa të prapambetura nga 2009.

Alexis Bellino

(Foto nga David Becker/WireImage)

Duket se Jesus Jugs nuk ishte perfekte, pasi ajo dështoi në pagesën e hipotekës. Për vite me radhë, Alexis Bellino ishte një grua e mbajtur, e cila nuk dëshironte asgjë. Megjithatë, pas divorcit të saj, vajza OC kishte disa probleme të mëdha parash.

Problemet nisën kur ajo ishte ende e martuar me Jim Bellino. Në vitin 2010 u raportua, nëpërmjet Radar Online, se çifti kishte dështuar në shtëpinë e tyre prej 4.5 milionë dollarësh. Alexis u përpoq ta shiste shtëpinë për 3.6 milionë dollarë, por pas interesave dhe gjobave, ata ende kishin borxh 4.67 milionë dollarë. Përfundimisht, çifti modifikoi kredinë e tyre, por kjo e detyroi Alexisin të vihej në një buxhet.

Sonja Morgan

(Foto nga: Charles Sykes/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Kush e dinte që fajin për të gjitha e kishte John Travolta Problemet me paratë e Sonja Morgan? Në vitin 2010, Sonja aplikoi për Kapitullin 11 pasi ndau me E! se ajo kishte 20 milionë dollarë borxh. Gazeta zbuloi se nëna e një fëmije kishte 13.5 milionë dollarë pasuri, por borxhi i saj e tejkaloi atë.

Në atë kohë, Sonja pretendoi se kompania e saj, Sonja Productions dhe Hannibal Pictures Inc. kishin rënë dakord të bënin një film të quajtur Fash Flash to Bang Time me aktorin Grease. Me sa duket, John ishte një divë dhe filmi nuk ndodhi kurrë.