Amvisat reale më ikonike të Taglines Potomac

Klea

Amvisat reale më ikonike të Taglines Potomac

Amvise të vërteta të Potomac po kthehet në Bravo në nëntor, që do të thotë dramë e re dhe etiketa të reja. Zonjat RHOP dinë se si të ofrojnë një linjë vrasëse me një linjë, dhe nuk ka pasur mungesë të etiketave ikonike në shtatë sezonet e fundit. Për nder të rikthimit të shfaqjes, le t’i hedhim një vështrim disa prej etiketave më të mira Real Housewives të Potomac.

“Në Potomac, nuk ka të bëjë me atë që njihni, është se kush jeni. Dhe unë jam gjithçka” – Karen Huger

Charles Sykes/Bravo/NBCU Photo Bank nëpërmjet Getty Images

Karne Huger është Dama e Madhe e Potomac dhe ajo e di këtë. Etiketa e Sezonit 1 të Karen-it përmbledh në mënyrë të përsosur rolin e saj në shfaqje. Ajo është Mbretëresha B e grupit të saj të miqve dhe nuk do të ndalet para asgjëje për të siguruar që askush të mos vijë për kurorën e saj.

“Fjala në rrugë është, unë jam ende fjala në rrugë” – Gizelle Bryant

Charles Sykes/Bravo/NBCU Photo Bank/NBCUniversal nëpërmjet Getty Images

Disa njerëz përsërisin veshjet, por Gizelle Bryant përsërit etiketat. Bukuroshja me sy të gjelbër njihet për riciklimin e etiketave të saj. Etiketa e Sezonit 2 të Gizelle është pothuajse saktësisht e njëjtë me etiketën e saj të Sezonit 1, përveçse ajo shtoi fjalën “ende”. Ne e duam vendimin e guximshëm të Gizelle për të ripërdorur një etiketë dhe mendojmë se ajo është një nga të vetmet gra në ekskluzivitet që mund t’i shpëtojë.

“Unë kam luajtur sipas rregullave të Potomac, tani është koha për të luajtur vetë” – Ashley Darby

Heidi Gutman/BRAVO përmes Getty Images

Ashley Darby ishte në terren të lëkundur në sezonin e parë të RHOP. Gratë nuk e kishin mirëpritur atë dhe ajo duhej të punonte për të fituar mbi zonjat. Por në kohën kur u rrotullua Sezoni 2, Ashley e kishte forcuar vendin e saj brenda grupit dhe nuk duhej të luante më lojën e askujt (dhe nga askush, ne po flasim për Gizelle, padyshim). Etiketa përmbledh bukur harkun e saj në shfaqje.

“Nëse nuk mund të më përballosh të jem fjala në rrugë, atëherë ndalo së dëgjuari” – Gizelle Bryant

Charles Sykes/Bravo/NBCU Photo Bank/NBCUniversal nëpërmjet Getty Images

Mirë, ishte qesharake herën e parë, por është edhe më qesharake herën e dytë. Fakti që Gizelle ricikloi etiketën “fjalë në rrugë” jo një herë, por dy herë, na bën të vdesim duke qeshur. Ajo është shumë qesharake për këtë.

“Sa më i shkurtër flokët e mi, aq më i shkurtër durimi im” – Robyn Dixon

Charles Sykes/Bravo/NBCU Photo Bank nëpërmjet Getty Images

Etiketat e Robyn Dixon zakonisht përfshijnë një lloj referimi të basketbollit për shkak të marrëdhënies së saj me ish-yllin e basketbollit Juan Dixon. Por në sezonin 4, ajo mori një rrugë tjetër. Ajo i vuri referencat e NBA-së në shtrat kur dha etiketën, “Sa më të shkurtër flokët, aq më i shkurtër durimi im”. Ne jemi të fiksuar me Robyn që e bazon etiketën e saj në prerjen e re të flokëve elegant. Ajo po kapte kashtën me atë dhe ne nuk na intereson. Ne e duan atë!

“Leximi është themelor, dhe zemër, unë zotëroj bibliotekën” – Candiace Dillard-Bassett

Charles Sykes/Bravo nëpërmjet Getty Images

Etiketa e Sezonit 5 të Candiace Dillard-Bassett i shkon aq mirë. Alumi i Universitetit Howard është mbretëresha e hijes dhe nuk dështon kurrë të japë një koment shkatërrues për një nga bashkë-yjet e saj. Nga sulmi ndaj paraqitjeve të tyre fizike deri te prishja e marrëdhënieve të tyre, Candiace është një forcë për t’u llogaritur. Sigurisht që nuk do të dëshironim të ishim në anën e saj të keqe.

“Tani që kam fëmijën tim, kjo është e vetmja gjë e keqe që bëj” – Ashley Darby

Charles Sykes/Bravo nëpërmjet Getty Images

Dua të them, kjo duhet të jetë referenca e parë e jashtëqitjes në një etiketë, apo jo? Sido që të jetë, është ikonë…dhe pak bruto.

“Ky profesor nuk vlerëson vetëm kurbë, ajo vendos kurbë” – Wendy Osefo

Charles Sykes/Bravo nëpërmjet Getty Images

Etiketa e Sezonit 6 të Wendy Osefo përcjell besim, inteligjencë dhe humor, gjë që e përmbledh atë në mënyrë të përsosur. Nuk mund ta mohojmë që Uendi ka arritur shumë gjatë jetës së saj dhe prania e saj në spektakël padyshim ngriti shiritin për amvisat kudo.

“Grande Dame kurrë nuk mund të kopjohet, imitohet apo frikësohet” – Karen Huger

Charles Sykes/Bravo nëpërmjet Getty Images

Etiketa e Sezonit 6 të Karen është gjithçka që ne duam për Grand Dame. Ajo është dramatike, magjepsëse dhe pak kokëfortë.