Amvisat më të mira reale të Taglines të Orange County

Klea

Amvisat më të mira reale të Taglines të Orange County

Sezoni 18 i Amvise të vërteta të Orange County premierë më 11 korrik në Bravo. Sezoni i ri premton dramë të re, një pjesëtar të ri të kastit dhe sigurisht, etiketa të reja.

Etiketat për sezonin 18 nuk janë publikuar ende, por zakonisht i marrim ato në një moment përpara premierës. Ndërsa presim, le të hedhim një vështrim prapa në disa nga etiketat më ikonike në historinë 18-vjeçare të shfaqjes.

“Janë vetëm para dhe nuk mund t’i marrësh me vete” – Jeana Keough

“Etiketat” e Sezonit 1 nuk ishin aq shumë etiketa, por tinguj të rastësishëm të marra nga sezoni. Lauri Peterson fjalë për fjalë ishte vetëm ajo duke thënë: “A është policia e përfshirë?” Për këtë arsye, shumica e etiketave të sezonit të parë ishin të harrueshme, por Jeana Keough’s u dallua nga paketa.

Etiketa e saj, “Janë vetëm para dhe nuk mund t’i marrësh me vete”, përmblidhte në mënyrë të përsosur shfaqjen dhe stilin e jetës së Coto de Caza. Gratë e RHOC-së shpenzojnë para sikur nuk ka të nesërme.

“Unë dua fuqinë dhe paratë, dhe i dua të dyja” – Vicki Gunvalson

Etiketa e Sezonit 4 të Vicki Gunvalson, “Unë dua fuqinë dhe paratë, dhe i dua të dyja” i përshtatet asaj me një T. Ylli i RHOC është i njohur për të qenë ambicioz dhe pak adhurues i punës. Ajo i dëshiron të gjitha dhe ne e duam këtë tek ajo.

“Unë jam i zgjuar, jam seksi dhe kam besim. Sigurisht që njerëzit do të flasin për mua’ – Gretchen Rossi

“Unë jam i zgjuar, jam seksi dhe kam besim. Sigurisht që njerëzit do të flasin për mua”, është etiketa e Sezonit 5 të Gretchen Rossi. Sipërmarrësja e gjendej vazhdimisht në konflikt në sezonin 5, kështu që ka kuptim që etiketa e saj ta pasqyronte këtë. Shokët e aktorëve të saj vunë në dyshim çdo aspekt të jetës së saj. Ata vunë në dyshim bizneset e saj, marrëdhënien e saj me Slade Smiley dhe martesën e saj të mëparshme me Chris Rossi, i cili ishte 24 vjet më i madh se ajo.

‘Perëndia është shpëtimtari im, burri im është mbreti im dhe trupi im? Është mëkat’ – Alexis Bellino

Ne duhej të përfshinim etiketën ikonë të Sezonit 6 të Alexis Bellino-s në këtë listë. Gruaja e do Jezusin, kështu që nuk është çudi që gjeti një mënyrë për të referuar besimin e saj në etiketën e saj. Alexis po kthehet në RHOC këtë vit si një “mik i”.

“Taniku im është plot dhe unë po shkoj në të ardhmen time” – Vicki Gunvalson

Etiketa e Sezonit 7 të Vicki-t, “Taniku im është plot dhe unë po ec me makinë drejt së ardhmes sime”, ishte një lojë e fjalimeve të saj të shumta “tanku i dashurisë” në sezonin e kaluar. Ajo gjithmonë fliste se si rezervuari i saj i dashurisë ishte bosh në çdo episod,

“Unë mund të jem e martuar me një kirurg plastik, por jam 98 për qind e vërtetë” – Heather Dubrow

Etiketa e Sezonit 7 të Heather Dubrow ishte shumë e përshtatshme për një shfaqje rreth Orange County. Të gjitha zonjat e RHOC kanë flirtuar me procedurat kozmetike, qofshin ato botox, punë me gjoks apo filler. Nëse do të kishte një ilaç që premtonte rininë e përjetshme, këto zonja do ta merrnin si një goditje.

“OC është plot me sekrete, por nuk kam asgjë për të fshehur” – Shannon Beador

Etiketa e Sezonit 9 të Shannon, “OK është plot me sekrete, por nuk kam asgjë për të fshehur”, është një nga etiketat më të nënvlerësuara për mendimin tim. Është e vërtetë, Shannon ka qenë një libër i hapur për RHOC. Ajo zotëronte gabimet e saj dhe iu përgjigj pyetjeve të vështira.

‘Unë jam OG i OC; të gjithë të tjerët janë vetëm një kopje’ – Vicki Gunvalson

Në sezonin 10, Vicki ishte i vetmi OG që mbeti në këmbë, gjë që është një arritje mjaft e mirë. Ajo fitoi të drejtën për t’u hedhur pak hije yjeve të saj për të qenë fillestare shtëpiake. Deri në sezonin 9, Vicki ishte në thelb një amvise veterane. Ajo e dinte lojën si në fund të dorës.

Nëse nuk mund ta përballoni shkëlqimin tim, atëherë qëndroni larg ylberit tim – Lydia McLaughlin

Lydia McLaughlin u kthye në RHOC për sezonin 12 me një etiketë të mrekullueshme. “Nëse nuk mund të më heqësh shkëlqimin, atëherë qëndro larg ylberit tim”, e përshkruan në mënyrë të përsosur personalitetin e saj. Ajo është e ëmbël dhe e vogël, por nuk ka frikë të qëndrojë për vete. Ishte një zgjedhje e shkëlqyer,

“Kam mbyllur derën e vjetër Bea-door dhe kam hapur një të re” – Shannon Beador

Shannon zgjodhi një lojë fjalësh për etiketën e saj të sezonit 15 dhe sinqerisht, funksionoi. Më bëri të qesh herën e parë që e dëgjova. Etiketa gjithashtu i përshtatej harkut të saj për sezonin. Në përgjithësi, ajo e bëri punën e saj.

Transmetoni sezonet e mëparshme të Real Housewives of Orange County në Peacock.