Camille Grammer dënon fejesën 'bruto' të Lenny Hochstein

Klea

Amvisat e vërteta më deluzive

Gjatë gjithë viteve të Amvise të vërteta ekskluzivitet, një ose dy personalitete kanë qenë paksa në mënyrën e tyre të të menduarit. Tani, ne nuk po themi se mendimi i tyre i jashtëzakonshëm është i gabuar, vetëm se ishte padyshim i çuditshëm. Pavarësisht nëse iluzionet e tyre të madhështisë ishin të përqendruara rreth një stili jetese seksi pozitiv, letrave të shkruara me dorë ose një shfaqje mode pa modë, këto gra më poshtë marrin tortën.

Sonja Morgan

Tani, le ta kemi të qartë një gjë: unë jam një fanse masive e Sonja Morgan, e cila nuk mund të bëjë asnjë të keqe në sytë e mi dhe në thelb do të mbështes çdo gjë që ajo bën, por le ta quajmë lopatë lopatë: ndonjëherë ylli i Real Housewives of New York City. është paksa neurotike kur bëhet fjalë për mënyrën e saj të të menduarit. Një shembull i shkëlqyeshëm i kësaj ishte frika e saj nga letrat Morgan. Më parë në episod, Sonja humbi qetësinë kur Dorinda Medley preku letrat e vjetra të familjes Morgan me duar të zhveshura gjatë një udhëtimi në një rezidencë të vjetër të familjes Morgan.

Tani, të gjithë duhet ta dinë se nuk prekni sende në një muze, por këto letra nuk ishin Mona Lisa. Sonja pohoi se ishte jashtëzakonisht e stresuar me ruajtjen e antikeve dhe objekteve historike, por shikuesit pyesnin veten nëse ajo ende kërkonte ish-bashkëshortin e saj.

Mary Cosby

Pa dyshim, ky yll i Real Housewives of Salt Lake City është paksa i jashtëzakonshëm me realitetin. Mary Cosby u duk si e çuditshme kur ndau se nuk i pëlqenin aromat e spitalit dhe më pas pak të çuditshme kur e quajti Heather Gay “të lindur”, por nuk mund të mohohet se Mary mund të jetë thjesht duke jetuar në botën e saj të fantazisë. Ndoshta nuk e ndihmon egon e saj të madhe që ajo është kreu i një kishe ku disa besojnë se ajo është një Zot. Maria i godet shumë veta si një person i poshtër, duke vënë në dukje se kjo thjesht tregon se paratë nuk mund t’ju blejnë klasën, dhe qartë se feja nuk ju blen mirësi. Mary shpesh e ndiente veten krejtësisht të zhgënjyer, falë shprehjeve të çuditshme të fytyrës, vezullimeve të çuditshme dhe mungesës së vetëdijes.

Sheree Whitfield

Kur Shereé Whitfield shfaqet si mbledhëse e kockave, është e vështirë të mos e duash atë. Herë pas here, ajo ka vënë në vend të tyre shumë amvise të vërteta. Megjithatë, ishte një herë që Sheree e humbi shenjën, dhe kjo ndodhi gjatë shfaqjes së saj të modës “She by Shereé”. Shereé bëri gabimin duke ia besuar idetë e saj një artisti skice, një modelisti dhe një ekipi qepëse, por të gjithë e dështuan atë në fund. Në vend që ta anulonte, ajo vazhdoi me shfaqjen – gabim fillestar.

Danielle Staub

Ish-ylli i Real Housewives of New Jersey është mishërimi i iluzionit. Më shumë herë sesa mund të numërojnë fansat, Danielle Staub sillej sikur të kishte frikë nga Manzos dhe Teresa Giudice, megjithatë ajo shfaqej gjithmonë në ngjarje grupore gati për një sulm. Danielle gjithashtu i vinte vazhdimisht dy vajzat e saj në mes të dramës ose do të bënte biseda shumë të rritura para tyre. Ajo do të kishte gjithmonë mafiozët e padëshiruar si sigurinë e saj, megjithatë askush nuk po mendonte kurrë ta ndiqte. Danielle u shfaq si një grua tepër dramatike që dëshironte të vinte në qendër të vëmendjes, por gjithmonë luante viktimën. Edhe këshilla e saj striptiste “angazhohu gjithmonë, pastaj sugjero” ndihej si inkurajim i padobishëm, sepse kush po merr këshilla për zhveshje nga Beverly!?

Camille Grammer

Kjo amvise e Real Housewives of Beverly Hills mori tortën, dhe ndërsa ajo u bë për një horr të madh televiziv, ajo pati momentet e saj të mosfunksionimit total. Një nga momentet më të vështira ishte kur ajo iu referua Kyle Richards si “gruaja e sekserit lokal të BH”, duke nënkuptuar se ylli i fëmijës ishte më i vogël, duke vënë në dukje se ajo ishte “gruaja e një aktori të respektuar”. Camille Grammer gjithashtu besonte se shumica e grave ishin xheloze për të, gjë që në realitet nuk ishin.

Gjatë disa episodeve, Camille ishte në qendër të vëmendjes. Edhe pse ndodhën skenarë të tjerë, Camille në një farë mënyre ia kthente asaj historinë e historisë. Momente të tjera “Camille” përfshijnë dorëzimin e telefonit tek shërbëtorja e saj, në mënyrë që ajo të mos e mbyllte vetë, duke u ankuar se kanceri i nënës së saj ishte një shqetësim në jetën e saj “të zënë” dhe darka nga ferri.

Natyrisht, me shfaqjen e më shumë qyteteve të Real Housewives, do të ketë personalitete edhe më pretencioze në rrugë. Megjithatë, këta të rinj mund të mos i përmbushin kurrë OG-të të cilët vërtet besonin se bota rrotullohej rreth tyre dhe dëshirave të tyre. Duhet të dua një yll Bravo i cili nuk është i gatshëm të lëkundet në atë që ata presin nga bota e tyre e fantazisë.