Amvisat e reja RHONY që duhet të priten nga sezoni 15

Klea

Amvisat e reja RHONY që duhet të priten nga sezoni 15

I rindezur Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut Sezoni 14 po përfundon dhe çfarë udhëtimi ka qenë. Sezoni 14 i RHONY na dhuroi disa momente të mrekullueshme dhe dramë imponuese, por ajo që binte në sy ishte kasti. Grupi i amvisave të reja RHONY mori komente të ndryshme nga fansat, por ideja për të rifreskuar kastin ishte solide. Një grup i freskët amvisash është mënyra më e lehtë për të injektuar jetë të re në ekskluzivitetin e Real Housewives.

Disa nga amvisat e reja të RHONY u dalluan si yjet e Bravo në zhvillim. Megjithatë, jo të gjithë aktorët duhet të kthehen për sezonin 15. Ndonjëherë amvisat nuk arrijnë të rezonojnë me fansat, ndërsa të tjerët thjesht nuk duken të prera për TV realitet. Këta janë yjet e sezonit 14 që ndoshta nuk duhet të kthehen sezonin e ardhshëm, përkundrazi t’i hapin rrugë shtesave të reja në kast.

Ubah Hassan

(Foto nga: Charles Sykes/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Më lejoni ta bëj të qartë një gjë – unë absolutisht e adhuroj Ubah Hasanin! Jo vetëm që Ubah është një nga femrat më elegante dhe më statuja që është shfaqur ndonjëherë në rrjetin Bravo, ajo ka edhe një personalitet magnetik. Ubah, në pjesën më të madhe, shkonte mirë me koleget e saj shtëpiake dhe shpesh jepte këshilla të urta dhe momente gazmore. Gjatë gjithë sezonit 14 Ubah ishte pa turp beqare dhe përrallore, dhe ajo ishte vërtet argëtuese për ta parë.

Pra, pse duhet të zëvendësohet ajo për sezonin 15? Ndërsa Ubah ia doli mirë në sezonin e saj inaugurues, ka disa arsye pse TV realiteti mund të mos jetë për të. Në fund të sezonit 14, u zbulua se Ubah ka filluar të takohet me një burrë të ri misterioz. Megjithatë, Ubah ka qenë shumë mbrojtëse ndaj marrëdhënies së saj të lulëzuar.

Ishte e qartë se sa e mërzitur ishte Ubah që shoku i saj i aktorit, Sai De Silva, tradhtoi besimin e saj dhe foli për të dashurin e saj me bazë në Konektikat. Nëse Ubah është aq e shqetësuar për mbajtjen private të jetës së saj të dashurisë, Real Housewives është vendi i gabuar për të. Mënyra më e mirë që Ubah ta mbajë lidhjen e saj të re pa presione të panevojshme është të largohet nga kamerat.

Si model, gjithashtu mund të mos i shërbejë karrierës së Ubah për të vazhduar në RHONY. Bota e modelimit është e njohur për kujdesin ndaj yjeve të realitetit televiziv – në fund të fundit, për çdo Kendall Jenner të suksesshme ka dhjetëra modele të dështuara ANTM (IYKYK). Karriera e Ubah mund të shkojë mirë nëse ajo mbetet në Real Housewives, por mund të mos ia vlen rreziku.

Erin Lichy

(Foto nga: Greg Endries/BRAVO përmes Getty Images)

Në mesin e amvisave të reja RHONY, kishte dy që u ndeshën fort si vajza të këqija – Erin Lichy dhe Sai De Silva. Të dyja femrat janë përballur me kritika të forta gjatë gjithë sezonit dhe Bravo do të bënte mirë t’u jepte të dyjave këpucën.

Erin ia kishte shkaktuar nervat fansave dhe shokëve të saj të aktorit praktikisht që në minutën e parë. Në fillim të sezonit, Erin e kapi për shkak se ishte një mikpritëse e keqe dhe që dështonte gjithmonë t’i ushqente në mënyrë adekuate mysafirët e saj. Gjërat vetëm u përkeqësuan nga atje. Erin u kritikua për festën e saj të lodhshme dhe të vetë-përfshirë të rinovimit të betimit, shakanë me vjedhjen e telefonit dhe mënyrën e pandershme që ajo foli për martesën e Jessel Taank.

Megjithëse Erin me sa duket i ka të gjitha aftësitë e një zuzari klasik të Real Housewives, ajo nuk është shumë e këndshme. Sinqerisht, ajo do të ishte më bindëse për të parë nëse ajo në të vërtetë zotëronte sjelljen e saj të keqe. Në vend të kësaj, Erin gjithmonë përpiqet të justifikojë veten dhe të mohojë gjërat që ka bërë dhe thënë. Në këtë rast, Erin refuzoi të pranonte në ribashkim se ajo kishte lënë të nënkuptohej ndonjëherë se burri i Jessel po tradhtonte dhe kjo nuk ishte një pamje e mirë.

Amvisave të reja RHONY duhet t’i bashkohet një zuzar me të vërtetë i zhurmshëm dhe krenar, i cili nuk ka frikë të zotërojë sjelljen e tyre problematike. Më mirë do të shikoja dikë që është plotësisht i mashtruar të përpiqet të mbrojë veprimet e tyre të çmendura, sesa dikë si Erin që përpiqet të ndezë shikuesit dhe shokët e saj duke mohuar diçka që ka ndodhur ndonjëherë.

Sai De Silva

(Foto nga Sean Zanni/Patrick McMullan nëpërmjet Getty Images)

E keqja tjetër e Erinit, Sai, solli gjithashtu pjesën e saj të sjelljes së keqe të vajzës me pak vlerë argëtimi. Megjithatë, ndërsa sjellja e Erin ishte më e çuditshme, mënyra se si Sai shkoi pas Jessel ishte pothuajse e egër. Sai vazhdimisht e shtynte Jesselin të tregonte më shumë për të kaluarën e saj, dhe madje edhe kur e bëri, Sai nuk e besoi.

Ishte një vështrim i çuditshëm për Sain dhe hakmarrja e saj kundër Jessel-it dukej se buronte nga një lloj pasigurie e rrënjosur thellë. Sai ishte i shpejtë për të kritikuar Jessel për të njëjtën sjellje që ajo shfaqi gjithashtu. Në fund të fundit, t’i afrohesh dikujt për 40 minuta vonesë në një takim që je vonuar 20 minuta për veten tënde është tenxherja e fundit që e quan kazanin të zi. Por Sai gjithashtu nuk ishte i gatshëm të pranonte përpjekjet e Jessel për ta simpatizuar dhe lidhur me të.

Në përgjithësi, Sai dha disa atmosfera shumë të çuditshme në sezonin 14 dhe do të ishte një ide e mirë që Bravo ta zëvendësonte atë për sezonin 15. Sai është tashmë një ndikues i suksesshëm, kështu që largimi nga RHONY nuk do të kishte shumë ndikim mbi të financiarisht. Ndoshta do të përfitonte Sai të mos kthehej te Real Housewives dhe të vazhdonte të zbriste në vrimën e lepurit zuzar.