Amvisat e Bravos diskutojnë për sezonin 2 të tradhtarëve

Klea

Amvisat e Bravos diskutojnë për sezonin 2 të tradhtarëve

Gjërat kanë filluar të nxehen te tradhetareve kështjellë, dhe është vetëm episodi i tretë! Amvise të vërteta Yjet Phaedra Parks, Tamra Judge, Larsa Pippen dhe Shereé Whitfield folën për kalimin e kohës në Skoci dhe ardhjen për gjak.

“Ne ishim shumë të emocionuar për ta bërë këtë së bashku,” tha Larsa, duke folur për të luajtur me të dashurin e saj, Marcus Jordan. “Mendoj se na e bëri kënaqësi që të shkojmë së bashku në Skoci, të qëndrojmë në këtë kështjellë së bashku. Por në të njëjtën kohë, ne e dinim se ishte një lojë individuale. Kështu që unë mendoj se nëse do të isha tradhtar, [he] do ta kishte kuptuar.”

Edhe pse Larsa nuk u zgjodh si tradhtare, “dashuria e jetës së saj” u vra në episodin e dytë nga një tjetër yll i Bravo-s – Phaedra, i cili tha të luante si tradhtar ishte një sfidë. “Ishte kënaqësi, por ishte e vështirë. Ishte shumë, e dini? Ishte shumë punë. Fjalë për fjalë!” Dish Dish ka lugë.

Mos vini për klikën Bravo…

Meqenëse ka kaq shumë Amvise (dhe një yll Shahs of Sunset) në këtë sezon të The Traitors, është e lehtë të supozohet se lidhja e tyre me njëri-tjetrin ishte një përfitim shtesë.

“Unë mendoj se ndihmoi pak, por mendoj se të gjithë erdhën për të fituar,” tha Phaedra. “Por unë mendoj se jam nga i njëjti rrjet – dhe [because] ne e dinim [The Traitors] ishte në Peacock – ne menduam, ‘Oh, është rrjeti ynë. Të gjithë erdhët në shtëpinë tonë për të luajtur, kështu që ne duhet të jemi në gjendje të fitojmë.”

“Megjithatë, ishte loja e kujtdo për të humbur ose fituar,” tha ajo me dinakëri.

Më vonë në intervistë, bashkë-ylli i Phaedra’s Real Housewives of Atlanta, Shereé, foli për bashkimin në lojë dhe për atë që ajo është më e emocionuar, përveç fitimit të parave.

“Moda është gjëja ime. Pra, duke shkuar në Skoci, nuk doja të isha kaq tradicionale,” tha ajo, duke shtuar se ajo shkoi për “plaidat dhe beretat”.

Tradhtarët vazhdon të enjten në Peacock në orën 21:00 ET.