Amvisa e re Monica Garcia bëri debutimin e saj me RHOSLC

Klea

Amvisa e re Monica Garcia bëri debutimin e saj me RHOSLC

Prezantimi i Monica Garcia ka shume Amvise të vërteta të Solt Lake City të dashuruarit që shtrëngohen pas perlave të tyre dhe djersiten si një mëkatar në kishën mormone. Me largimin e Jen Shah, kishte shqetësime se ekskluziviteti do të merrte një goditje të madhe për shkak të të dënuarit që shërbente më shumë se dramë gjatë tre sezoneve të saj në shfaqje. Megjithatë, Bravo dukej se gjeti zëvendësimin e përsosur duke zgjedhur të sillte Monikën, teksa ajo lëshoi ​​bomba pas bombë në pesë minutat e para në ekran.

Monica është një frymë e ajrit të pastër

Monika është 38 vjeçe dhe e thotë qartë si kur takoi për herë të parë zonjat. Ky tipar ndihet shumë i lidhur me Monikën, duke vënë në dukje pasi ajo tradhtoi burrin e saj, ajo “e gjeti veten në një ngatërresë”. Mënyra e saj brutalisht e sinqertë me fjalët më bën të përgatis thurjen time për fjalët e saj të mençura që do të vijnë.

Monika nuk u përmbajt për mendimet e saj për Xhenin. Ajo shpejt e shiti atë për rreckosje në ish-BFF-në e saj, Heather Gay. “Pra, për të qenë plotësisht i sinqertë, Jen kurrë tha ndonjë gjë të mirë për Heather”, tha Monica. “Por ajo gjithashtu kurrë nuk tha asgjë të mirë për askënd. ndonjëherë.” Unë mendoj se do të më pëlqejë kjo vajzë.

Monika ishte një dëshmitare e qeverisë

Shikuesit ndoshta dukeshin si filma vizatimorë të animuar pasi nofullat e tyre goditën dyshemenë pasi Monica zbuloi se ajo ishte informatorja e FBI-së, jo Meredith Marks, të cilën Jen e kishte fajësuar dikur. Monika nuk mund ta kafshonte gjuhën ndërsa zbuloi se ka punuar për ish-yllin e Bravo. “Jen e kishte pushuar asistentin e saj,” komentoi Monika, “dhe unë u futa për ta ndihmuar. Dhe një natë, Jen më pyeti: ‘A dëshiron të jesh e pasur, a dëshiron të bësh 600,000 dollarë në vit? Gjithçka që duhet të bësh është të vendosësh këtë, këtë dhe këtë në emrin tënd.’” Si çdo njeri normal që dinte të drejtën nga e gabuara, Monika ishte e frikësuar.

“Më kujtohet se isha kaq e çuditshme… Ishte shumë e çuditshme. Unë kam një shok në Shërbimin Sekret, dhe i telefonova dhe ai më tha, ‘Largojeni f-k nga Jen Shah, ajo do të shkojë në burg’.” Shikuesit u tronditën nga ndershmëria e saj dhe paksa të tronditur që Bravo punësoi. një bilbil. Por Monika nuk ndihet dhe nuk duhet të ndihet keq për dëshminë kundër Jenit; ajo bëri gjënë e duhur. Gjithashtu shtrohet pyetja – sa i di Monika për sekretet e grave të tjera?

Monica është e vërtetë

Është një cilësi e rrallë që çdo amvise reale të postojë foto të pafiltruara të tyre. Në ditët e sotme, shumica po përpiqen të marrin një recetë Ozempic, stërvitje të rreme dhe të grumbullojnë shtresa të Spanx (kollë, Shannon Beador, kollë.) Megjithatë, pak para Sezonit 4 të Real Housewives të Salt Lake City, Monica shkoi në Instagramin e saj për zhvesh të gjitha.

Teksa ndante fotot e bukurisë së saj të vërtetë, Monica shkroi përkrah: “Mund të premtoj se do të jem e vërtetë, e hapur, e pambrojtur dhe do të ekspozohem plotësisht për ju djema. Të gjitha të metat e mia. Të gjitha gabimet e mia. Të gjitha papërsosmëritë e mia.”

Monica është në epokën e saj të rindërtimit

Në episodin e premierës, Monica vuri në dukje se ajo ishte përjashtuar nga kisha Mormone për shkak të pabesisë dhe divorcit të saj. Tani, amvisa më e re është një nënë beqare e katër vajzave, e cila tha me shaka se zakonisht ecën në një korridor në Target për të gjetur qumësht në orën 22:00, sepse kishte harruar.

Megjithatë, ajo ka edhe nxitimet e saj anësore. Monica është themeluesja dhe drejtoresha krijuese e Brea Baby. Shitësi i saj më i mirë është një shami për fëmijë prej 20 dollarësh, të cilin e lançoi në vitin 2018. Siç e panë shikuesit në pamjen paraprake, Monica bie në ciklin mizor të përpjekjes për të vazhduar me Joneses, duke vënë në dukje se ndjente se duhej të blinte sende luksoze në mënyrë që të ndihej pjesë e grupit.

Le të jemi të sinqertë, kush nuk ka bredhur në Target pa qëllim duke dashur që edhe ata të mund të blinin një çantë Gucci? Unë do ta thërras tani; Monica do të bëhet një pasuri e madhe për serialin. Toksiciteti i Jen tani është zhdukur, me gratë që shërohen të gjitha në mënyrën e tyre. Sinqeriteti i amvises së re mund të shkaktojë vetëm gjëra të mira, apo jo? Zot, mos më lësho, Monika!