Brielle Biermann

Klea

American Express paraqet padi kundër Brielle Biermann për faturën e kartës së kreditit të papaguar 13 mijë dollarë

American Express paraqet padi kundër Brielle Biermann për faturën e kartës së kreditit të papaguar 13 mijë dollarë

Mes vështirësive të vazhdueshme martesore dhe financiare të prindërve të saj, Brielle Biermanne ka gjetur gjithashtu veten duke luftuar për të mbajtur faturat e saj.

Brielle Biermann

Influencuesi 26-vjeçar është në borxh me American Express për shkak të një faturë të pazgjidhur të kartës së kreditit. Sipas dokumenteve të gjykatës, Brielle Biermann ka një bilanc në pritje prej 12,870,25 $.

Brielle Biermann

Mos u vononi alum ka humbur pagesat e saj minimale mujore, të specifikuara si 1,381,88 dollarë në ankesë. Kjo shumë përfshin gjithashtu një shumë të vonuar prej 896,62 dollarë.

Brielle Biermann

Brielle kishte një afat për të bërë pagesën e saj më të fundit deri më 27 qershor. Duke pasur parasysh dështimin e saj për të përmbushur këtë afat, American Express tani po ndjek të gjithë bilancin përveç shpenzimeve të lidhura me gjykatën.

Brielle’s Problemet ligjore lindin vetëm dy muaj pasi Target ndoqi nënën e saj, Kim Zolciakmbi tarifat e papaguara të kartës së kreditit.

Brielle Biermann

Në qershor, Target ngriti një padi kundër Amvise të vërteta të Atlantës alum që kërkon 2,482,24 dollarë në tarifa të papaguara.

Në të njëjtin muaj, Brielle’s babai adoptues, Kroy Biermannu përball me një padi për mospagesat e makinave për Rolls-Royce Cullinan të tij, një automjet me vlerë rreth 400,100 dollarë.

Brielle Biermann

Sfidat monetare të familjes shtuan tensionin në marrëdhënien martesore, duke bërë që çifti të nxitonte në gjykatë në maj për të nisur procedurat e divorcit.

Në të njëjtin muaj, Kim45, dhe Kroy, 37, thuhet se kishte borxhe të papaguara me IRS, që arrinin në mbi 1 milion dollarë. Kjo shumë përfshin taksat, interesat dhe gjobat e papaguara nga vitet 2013, 2017 dhe 2018.

Brielle Biermann

Rezidenca e çiftit në Gjeorgji iu nënshtrua mbylljes dhe më pas u listua në ankand në shkurt, gjithashtu kishte një borxh prej 15,000 dollarësh në taksa të papaguara në vitin 2018 ndaj shtetit të Gjeorgjisë.

Megjithatë, ata arritën të negociojnë një marrëveshje, duke çuar në anulimin e ankandit të shtëpisë.

Brielle Biermann

Ndërsa këngëtari i “Tardy for the Party”, vokalisti dhe ish-ylli i NFL zgjodhën të ribashkoheshin dhe të rindërtonin marrëdhënien e tyre, vështirësitë financiare thuhet se vazhdojnë të shkaktojnë tension mes çiftit.

Në fillim të këtij muaji, të brendshëm informuan TMZ se dyshja po përballet me “çështje serioze financiare” që mund të rrezikojnë përgjithmonë marrëdhënien e tyre.

Kim Zolciak

Kim dhe të Kroit marrëdhënia është shënuar nga ulje-ngritje të paparashikueshme. Një ditë duket se janë në marrëdhënie të mira, dhe të nesërmen, thuhet se janë “në fyt të njëri-tjetrit”, duke pasur mosmarrëveshje të forta.

Kim Zolciak

Përtej sfidave të tyre financiare dhe martesore, nëna e gjashtë fëmijëve është përballur me akuzat për blerjen e një çantë të falsifikuar Louis Vuitton, që dyshohet se është në gjendje “të re”, për 3,500 dollarë.