Amanda mendon se roli i Kyle në martesë është 'F-ck You' nga Lindsay

Klea

Amanda mendon se roli i Kyle në martesë është 'F-ck You' nga Lindsay

Në episodin e kësaj jave të Shtëpisë Verore, Carl Radke pyeti shokun e tij Kyle Cooke të jetë në të tijën dhe Lindsay Hubbard dasma.

Kyle priste të ishte të paktën një dhëndër, pasi Carl kishte qenë bashkëkumi dhe zyrtar i tij dhe Amanda Batula's dasmë në 2021. Por jo. Kur Carl i kërkoi Kyle të ishte një “djalë lulesh” me fytyrë të drejtë, isha i sigurt se ai thjesht po bënte shaka me mikun e tij. Por në fakt ai ishte serioz.

Amanda kishte diçka për të thënë për situatën në Summer House After Show.

Lindsay i largoi njerëzit nga jeta e Karlit

Amanda u përpoq të bënte më të mirën nga roli i çuditshëm i Kyle në dasmë, megjithëse ndihej shumë ndryshe brenda. “Unë u përpoqa të jem vetëm në mbështetje të tij,” tha Amanda. “Gjëja e fundit që doja të bëja ishte ta bëja Kyle të ndihej më keq për këtë.”

“Ai do të bënte mrekulli, [though]”, tha ajo me shaka me Danielën. “Unë do t'i jepja atij, si bishta të vegjël me barbulin e tij … [He] do të ishte djali më i mirë i luleve ndonjëherë.”

“[But] një pjesë e imja ndihet sikur të ishte një 'f*ck ty' nga Lindsay,” tha ajo. “[Be]sepse, ju e dini, ndonjëherë ata nuk shkojnë mirë.” Kjo është e thënë butë.

Jo, Kyle dhe Lindsay nuk shkonin aq mirë ndonjëherë, por mendoj se kjo ndodhi sepse Kyle pa shokun e tij duke u qortuar nga e fejuara e tij. Lindsay po i tërhiqte plotësisht të gjitha fijet që çonin në dasmën e tyre fatkeqe. Karli i gjorë dukej se kishte frikë të hapte gojën nga frika se mos fillonte një luftë tjetër që nuk mund ta fitonte.

“E di që Kyle do të kishte dashur, më shumë se çdo gjë, të ishte një pjesë më e madhe [of] dasma”, shtoi Amanda. “Por Lindsay preu shumë [Carl]miqësitë e tij dhe larguan shumë njerëz nga jeta e tij, dhe ata thjesht nuk ishin më aq të afërt sa dikur.”

Lindsay shpjegon racionalizon vendimin e saj

Ndonëse disa nga shokët e tyre të shtëpisë vunë në dyshim rolin e çuditshëm të Kyle në dasmë, Lindsay shpjegoi pse ata po përdornin djem lulesh të rritur.

“Ishte një vendpushim vetëm për të rriturit, nuk lejoheshin fëmijët,” tha ajo. Duke qenë se fëmijët nuk lejoheshin në resort, “Ne [couldn’t] të ketë vajza ose djem me lule.” Atëherë mos kini vajza/djem lule. Pse ta fusësh një të rritur në atë poshtërim?

“Kështu që unë mendoja, pse nuk kemi djem lulesh dhe ju mund ta bëni Kyle një djalë lulesh?” vazhdoi ajo. Përveç Kyle, Andrea Denver dhe Luke Gulbranson u regjistruan gjithashtu për të shpërndarë petalet në rresht.

Ishte një ide qesharake, dhe sigurisht, Lindsay e dinte se ishte qesharake. Sa fyese t'i kërkosh dikujt që kishte qenë një mik kaq i ngushtë – për të cilin Carl kishte qenë bashkëkumi, si dhe zyrtar në dasmën e tij – të plotësonte një rol kaq të vogël në dasmën e tyre. Të ishte fare keq, dhe nuk mund ta besoj se Karli ishte në gjendje të mbante një fytyrë të drejtë kur i tha Kyle. Me siguri mendova se po bënte shaka.

“Kjo është e çmendur,” tha Paige në atë kohë. “Unë as nuk do të shkoja. Unë do t'i kisha goditur Carl në fytyrë nëse ai do të më thoshte këtë. Do të doja të argëtohesha në dasmën tuaj. Shihemi!”

Summer House vazhdon të enjten në orën 9/8c në Bravo.