Amanda Batula pranon "Mënyrën zero për të ulur shkallën" Kyle Cooke

Klea

Amanda Batula pranon “Mënyrën zero për të ulur shkallën” Kyle Cooke

Ndërsa thashethemet vazhdojnë të qarkullojnë Amanda Batula dhe Kyle Cooke, e para kishte disa fjalë të zgjedhura për të shoqin. Megjithatë, fjalët e zgjedhura nuk kishin asnjë lidhje me thashethemet. Vetëm një çështje rastësie.

Yjet e realitetit mund të kenë një temperament të madh për ta. Kushdo që shikon TV realitet e di po aq. Shpesh, pjesët më të paharrueshme të dramës vijnë kur një yll shpërthen në një tjetër.

Sigurisht, çdo gjë ka kufijtë e saj. Edhe për hir të dramës, zemërimi i tepërt nuk është gjë e mirë. Dhe në një festë të rishikimit të fundit, Kyle dhe Amanda diskutuan shpërthimet e pandalshme të yllit të Shtëpisë Verore.

Lindsay e krahason Kyle-n me një fëmijë të vogël që lëshon zemërim

Në një intervistë ekskluzive me PEOPLE, Amanda, Kyle dhe kasti i Summer House rishikuan momentet kryesore nga tetë sezonet e fundit. Gjatë rishikimit, Amanda ndau me sinqeritet: “Nuk ka asnjë mënyrë për të ulur fare Kyle.” Ajo shtoi, “Ai është thjesht, unë kam provuar çdo mënyrë të vetme të mundshme njerëzore dhe asgjë nuk funksionon.”

Amanda më tej pranoi: “Ka kaq shumë gjëra që thjesht nuk e di pse Kyle e bën atë”. Deri në atë pikë, ajo tha gjithashtu: “Nuk më pëlqen dhe kjo është arsyeja pse unë gjithmonë them: 'A mund të heshtni? Thjesht ndaloni së foluri.' Gjysmën e kohës e vendosa dorën mbi gojën e tij.” Kyle, megjithatë, mbrojti veten, duke thënë se ai thjesht “dështoi keq” për të “marrë një pikë”.

Kyle shpjegoi, “Unë mendoj se ky është fillimi, ose në mes të një tendence, ku unë mund të kem një pikë – ndoshta kam të drejtë ose gabim – por është dorëzimi im që vërteton se jam tmerrësisht gabim.” Por edhe Lindsay Hubbard u shpreh për zemërimin e Kyle, duke thënë se ai ishte “si një fëmijë i vogël… ata shpërthejnë zemërim. Duhet pak kohë për ta bërë atë të qetësohet.”

Por pavarësisht zemërimit të Kyle (dhe thashethemeve të fundit rreth lidhjes së tyre), Kyle dhe Amanda ende po e godasin atë.

Summer House po transmetohet në Peacock.