Amanda Batula nëse Carl dhe Lindsay mund të jenë përsëri miq

Klea

Amanda Batula nëse Carl dhe Lindsay mund të jenë përsëri miq

Ndërsa shpërthejnë famëkeq në mes Karl Radke dhe Lindsay Hubbard afrohet në sezonin 8 të Summer House, ish-çifti i fejuar nuk flasin me njëri-tjetrin në kohë reale. Shpërndarja e fejesës së tyre u bë kryelajm kur punonjësi i Loverboy u nda me Lindsay disa muaj para datës së martesës së tyre në nëntor 2023.

Carl dhe Lindsay ndanë anët e tyre të ndarjes në shtyp, duke shmangur fushatat e shpifjeve. Por kjo nuk do të thotë se Lindsay dhe Carl mund të takohen në rrethana të përzemërta.

Tani, ylli i tyre në Summer House po ndan mendimin e saj nëse të dy mund të jenë përsëri miq.

Amanda “shpreson” përzemërsi mes Lindsay dhe Carl

Carl dhe Lindsay filluan si miq. Ata u takuan në vitin 2016 gjatë xhirimeve të Summer House dhe flirtuan me idenë e një partneriteti romantik në sezonin 4. Ata u bënë çift dy vjet më vonë dhe festuan fejesën e tyre me kamera në fund të sezonit 7.

Por kur u pyet nëse bashkë-yjet e saj mund të kthehen sërish në miqësi, Amanda Batula i tha Daily Dish, “Unë nuk mendoj kështu.”

Jo se Amanda nuk dëshiron një pajtim, qoftë edhe për hir të harmonisë në kastin e Shtëpisë Verore.

“Do të doja të kisha – do të shpresoja për këtë,” shpjegoi ajo. “Por realisht, nuk e bëj… Mendoj se ka shumë gjëra që kanë ndodhur mes tyre, saqë nuk mendoj se ata do të jenë në gjendje të rikthehen prej saj.”

Fansat e Shtëpisë së Verës kanë parë të gjithë dramën e marrëdhënieve të tyre në sezonin 8. Mes akuzave të Lindsay se Carl kishte përdorur drogë apo reagimit të saj të pakuptimtë ndaj ideve të tij profesionale, është pak më e qartë se çfarë ndodhi dhe pse.

Sa i përket miqësisë së Amandës me Carl dhe Lindsay, Bravolebrity është mbështetës i të dyve.

“Unë mendoj se jam në një vend të mirë me të dy tani,” tha ajo. “Um, po, thjesht duke qenë, e dini, mbështetës nga larg. Sa më mirë të mundem.”

Shiko Summer House të Enjten në 9/8c në Bravo.