Amanda Batula gati të dalë nga hija e Kyle Cooke

Klea

Amanda Batula gati të dalë nga hija e Kyle Cooke

Amanda Batula po rimendon dinamikën e saj me burrin, Kyle Cooke. Një sezon i trazuar i Shtëpisë Verore po transmetohet aktualisht në lidhje me marrëdhënien e çiftit të realitetit televiziv. Ata kanë grindur për gjërat themelore, të tilla si ku të jetojnë dhe kur të kenë fëmijë, gjatë gjithë sezonit.

Jo vetëm kaq, por themelet e gjithë karakterit të Amandës janë nënçmuar nga Kyle, i cili e quajti jetën me të “të mërzitshme”. Epo, në fund të fundit ata po grindeshin për mënyrat e festimit të tij.

Por ndoshta kjo luftë ishte katalizatori që Drejtoresha Kreative e Loverboy të rishqyrtojë rolin e saj në lidhje. Ndërsa Sezoni 8 u filmua gjatë verës së 2023, është e mundur që Amanda të ketë vënë në punë që atëherë dhe të ketë vendosur për një dinamikë të ndryshme me Kyle.

Amanda dëshiron një identitet tjetër përveç të qenit “gruaja e Kyle”

The Bravolebrity foli për vendimin e rëndësishëm gjatë një paraqitjeje të fundit në podcastin Virtual Reali-Tea të Page Six. Si për të dhënë tonin, Amanda u shfaq pa të shoqin.

“Unë kam qenë në hijen e Kyle-së si një lloj zgjedhjeje. Unë disi jam fshehur pas tij dhe e kam lënë të marrë drejtimin. Por mendoj se është koha për t'u larguar nga kjo,” u tha ajo prezantuesve Evan Real dhe Danny Murphy.

“Nuk dua të më shohin thjesht si e dashura e Kyle apo gruaja e Kyle. Kështu që unë jam këtu vetëm. E lashë në shtëpi me qentë,” shpjegoi ajo.

Amanda përshkroi se si po zgjedh të përfaqësojë veten kohët e fundit, gjë që shkon në të njëjtën kohë me arsyen pse ajo intervistoi pa Kyle. Ishte, në fakt, një nga “ditët e saj të para të shtypit solo”.

“Nëse ka një pyetje të pakëndshme, duhet të përgjigjem. Unë nuk mund të them, “Ti shko i pari dhe unë do të ndjek”. Jo, jam vetëm unë, vetja dhe unë sot”, tha ajo.

Amanda po “rikthehet” pas BravoCon 2023

Amanda zbuloi se BravoCon në nëntor 2023 shënoi një pikë që ajo “arriti një pikë të ulët”. Që atëherë, i preferuari i Shtëpisë Verore po bën përpjekje për të “rikthyer”. Dhe kjo vetëpunë është përkthyer në një marrëdhënie më të shëndetshme me Kyle.

“Ne jemi të lumtur dhe po lulëzojmë. Dhe tani, ne jemi gati të punojmë vetë. Sepse më parë nuk kishte energji për të bërë asgjë”, tha ajo.

Megjithatë, shkalla e tyre e “rritjes” nuk është e sinkronizuar. Amanda tha se Kyle “po mëson ngadalë” dhe “po i merr atij pak më shumë”.

Gjëja më sfiduese për çiftin është të lënë “të kaluarën në të kaluarën”, veçanërisht në lidhje me rishikimin e zënkave të tyre në Summer House.

“Mendoj se gjëja më e madhe për ne ka qenë disi, e dini, përveç nëse ka diçka që ne vërtet duhet të punojmë ende, një lloj lënia e së kaluarës në të kaluarën, sepse ju e jetoni atë dhe më pas ajo transmetohet dhe ju e bëni. Nuk dua të vazhdoj të rijetoj të njëjtat luftime, të njëjtat argumente”, zbuloi Amanda.

“Për sa kohë që është shtypur, ne thjesht e lëmë atë në të kaluarën dhe ecim përpara,” përfundoi ajo.

Shiko Summer House të Enjten në 9/8c në Bravo.