Amanda Batula gati për t'u larguar nga Nju Jorku, Kyle i pasigurt

Klea

Amanda Batula gati për t'u larguar nga Nju Jorku, Kyle i pasigurt

Lindsay Hubbard dhe Carl Radke nuk ishin çifti i vetëm i Shtëpisë Verore që trajtoi çështjet kryesore në sezonin 8. Amanda Batula dhe Kyle Cooke dukej në mosmarrëveshje nganjëherë me çështjet në lidhje me situatën e tyre të jetesës dhe krahasueshmërinë e saj me krijimin e një familjeje.

Fillimisht, themeluesi i Loverboy foli se nuk ishte në sinkron me gruan e tij dhe si i tillë, ata pezulluan idenë për të mbetur shtatzënë. Një çështje tjetër gjatë episodit të fundit është dëshira e Amandës për një hapësirë ​​jetese në natyrë dhe për t'u larguar nga qyteti i Nju Jorkut.

Kyle nuk dëshiron të jetë “i shkëputur nga shoqëria”

Çifti trajtoi çështjet gjatë episodit të fundit të Summer House After Show. Lidhur me interesin e Amandës për të blerë “një pronë investimi” në periferi, Kyle ndau se ai “nuk është gati të largohet” nga NYC. Bashkë yjet e tyre të befasuar reaguan kur Amanda i tha grupit se donte të ishte në gjendje “të dilte nga qyteti” për “një javë ose dy ose një muaj në një kohë”.

Bravolebrity ndau të njëjtin zbulim gjatë After Show. “Kyle nuk është ende fare atje,” tha ajo.

“Unë dua një shtëpi ku fëmijët e mi të luajnë në një oborr dhe të luajnë me fqinjët e tyre, por ne ende nuk kemi fëmijë. Ne as nuk po përpiqemi të kemi fëmijë,” u përgjigj Kyle.

“Unë gjithashtu do të ndihesha plotësisht i shkëputur nga shoqëria – Amanda është mirë me këtë, nuk jam – por gjëja që më frikëson më shumë është nëse hidhemi para kohe në “burbs”, thjesht ndihem sikur do të jem i bllokuar. ”, shpjegoi ai. “Amanda është shumë e kënaqur e ulur në divan duke parë TV. Ajo nuk është e mirë për të mbajtur hapin me miqtë e saj dhe për të bërë përpjekje për të qenë shoqërore me ta. Nëse punoj shumë, më duhet një prizë sociale. Dhe do të ndihesha plotësisht i shkëputur nga shoqëria.”

A kanë gjetur një kompromis çifti?

Ky dialog vetëm sa shton argumentin se Kyle dhe Amanda janë të shkëputur për të ardhmen e tyre. Kyle përmendi vazhdimisht fjalën “partneritet” kur diskutonte çështjet e tyre në Summer House.

“Ne nuk po funksionojmë me të vërtetë si ky partneritet ku është si, 'Në rregull, ti bëj këtë, unë bëj atë. Unë do të punoj dhe do të paguaj faturat, ju mund të ndihmoni dhe të gatuani darkë'”, tha ylli i reality TV gjatë emisionit After Show. “Thjesht ndihem sikur kam kaq shumë përgjegjësi për mua.”

“Marrja e përgjegjësisë për të pasur një shtëpi” është diçka që Kyle “as që mund ta imagjinojë” duke pasur parasysh ngarkesën e tij aktuale. Loverboy kohët e fundit filloi të zgjerohet në pije pa alkool.

“Unë thjesht ndjej sikur pronësia e shtëpisë është si çdo gjë tjetër në marrëdhënien tonë, gjithçka do të bjerë mbi mua,” shtoi ai.

Si një kompromis, çifti po mendon “të marrë një apartament të ndryshëm në një lagje të ndryshme që ka hapësirë ​​të jashtme [and] është më i orientuar nga familja.”

Kyle sugjeroi “një hapësirë ​​pune-jete” që do të funksiononte dyfish si selia e Loverboy. Ai madje mori një hapësirë ​​trekatëshe.

“Në katin e parë do të punonin të gjithë, dhe më pas kati i dytë ishte dhoma e gjumit dhe kati i tretë ishte kuzhina [and] dhomën e ndenjes”, tregoi ai vizionin e tij.

Amanda, megjithatë, ishte më pak entuziaste për këtë.

Ndoshta shikuesit e Shtëpisë Verore do t'i shohin ata të zgjidhin këtë çështje në sezonin e ardhshëm të shfaqjes. Deri atëherë, gjuetia për paqen e brendshme, dhe një hapësirë ​​të re jetese për të cilën ata mund të bien dakord, vazhdon.

Merre Summer House të enjten në orën 9/8c në Bravo.