Alyson Hannigan konkurron në Dancing with the Stars për vajzat e saj

Klea

Alyson Hannigan konkurron në Dancing with the Stars për vajzat e saj

Aktorja Alyson Hannigan është një luftëtar i drejtpërdrejtë në sallën e ballit. Ajo mori në Duke kërcyer me yjet skenë gjatë Javës Motown me një migrenë të rëndë. Dhe ajo ende u kthye në një performancë solide.

Java e saj e parë në sallën e ballit ishte paksa e lëkundur. Por tangoja e saj e Natës Latine me partnerin Sasha Farber mori vlerësime nga gjyqtarët. Ylli i Buffy the Vampire Slayer është një interpretues me përvojë. Por ajo mori frikën e saj nga kërcimi për të frymëzuar dy vajzat e saj. Njerëzit e kanë lugën.

Duke i mësuar vajzat e saj të mbysin frikën e tyre

“Nuk duhet të lini frikën e ‘Po sikur të mos jem mjaftueshëm i mirë?’ ju mbaj prapa. Unë jam duke bërë diçka që më tmerron”, tha Alyson. “Nuk vjen natyrshëm, por unë do të punoj shumë për t’u përmirësuar çdo javë.” Alyson donte t’i mësonte vajzat e saj, 14-vjeçaren Satyana “Saty” Marie dhe 11-vjeçaren Keeva Jane, të shtynin përtej frikës së tyre.

Bashkëshorti i Alyson, Alexis Denisof, të cilin ajo e takoi në xhirimet e Buffy the Vampire Slayer, ka qenë një mbështetje e madhe. “Ai zgjohet herët në mënyrë që të flasim dhe të shqyrtojmë gjithçka që kam në kokën time,” shpjegoi Alyson.

Satyana dhe Keeva ishin në audiencë në DWTS për shfaqjen e parë të nënës së tyre. Alyson tha, “Për shkak se ishte drejtpërdrejt në Bregun Lindor, ata duhej të humbnin klasën e tyre të fundit të shkollës për të shkuar në set në kohë, kështu që ishte vetëm episodi i parë. Pastaj vajza ime adoleshente nuk i kreu të gjitha detyrat e shtëpisë atë natë, kështu që ne duhej të merrnim vendimin më të mirë të prindërve.

“‘Sa herë mund t’i dërgoni email një mësuesi që fëmija nuk i bëri detyrat e shtëpisë sepse ishte në një regjistrim të Dancing with the Stars?’ Ndoshta një herë ne mund të shpëtojmë me të, “shpjegoi Alyson.

Alyson erdhi në konkurs me pak përvojë kërcimi, me përjashtim të një incidenti traumatik baleti kur ajo ishte vetëm tre vjeç. Ajo e gjeti të dobishme të vizatonte një hartë të skenës, duke përfshirë vendin ku ishin vendosur kamerat dhe gjyqtarët. Shkrimi i “çdo hapi” e ndihmoi Alyson të kujtonte rutinën. Ai shërbeu pothuajse si një “skrip”.

“Aq sa punoja për numërimin gjatë tangos natën e shfaqjes, numërimi im doli nga dritarja. Por nuk kishte rëndësi, sepse e dija shumë mirë, sepse e kisha mësuar përmendësh skenarin tim”, ka thënë ajo. E përgëzoj Alyson për të gjithë këtë punë shtesë dhe duke u përpjekur të përmirësohet çdo javë. Në fund të fundit, kjo është ajo që ka të bëjë me DWTS.

Alyson po e pëlqen kohën e saj në DWTS, duke e quajtur atë “çlirimtare”. Ajo shtoi, “Unë me të vërtetë mund ta kuptoj pse njerëzit në fund të shfaqjes thonë se ai ishte ‘ndryshues i jetës’. Thjesht ka qenë një udhëtim kaq i jashtëzakonshëm saqë po shijoj çdo aspekt të tij.”

Dancing with the Stars transmetohet të martën në orën 20:00 në ABC dhe Disney+.