Monica Garcia

Klea

Alum ‘RHOSLC’ Monica Garcia komenton padinë e Lisa Barlow, beson se është karma e saj

Alum ‘RHOSLC’ Monica Garcia komenton padinë e Lisa Barlow, beson se është karma e saj

Ish Amvise të vërteta të Solt Lake City yll Monica Garcia ka peshuar mbi telashet e fundit ligjore me të cilat përballet ish-kostoja e saj Lisa Barlow.

Lisa Barlow

Barlow, së bashku me bizneset e saj Vida Tequila dhe Luxe Marketing, po përballet me një padi nga Bart Carlsonnjë mik i vjetër që pretendon se i dha hua mbi 400,000 dollarë gjatë një periudhe vështirësie financiare.

Në padinë e ngritur të mërkurën, Bart pretendon se i ka ofruar ndihmë financiare Lisa dhe kompanitë e saj ndërmjet majit 2010 dhe shkurtit 2018. Pavarësisht kërkesave të përsëritura për shlyerje, Carlson pohon se Barlow nuk ka përmbushur detyrimet e saj.

Lisa Barlow

Duke iu përgjigjur padisë, Lisa Barlow deklaruar për të TMZBart Carlson dikur ishte një partner biznesi në një restorant në Park City dhe, mendova, një mik. Jam thellësisht i pikëlluar që ai ka vendosur nëntë vjet pasi biznesi ynë i restorantit pushoi së pretenduari se unë i detyrohem atij para”.

“Për të qenë shumë i qartë, pretendimi që e kam borxh Bart ose paratë e kompanisë së tij janë të pavërteta. I paguaj faturat dhe detyrimet e mia dhe i kam gjithmonë. Për më tepër, Bart nuk ka asnjë interes në Luxe Marketing ose Vida Tequila dhe nuk ka investuar në asnjërin biznes. Mezi pres që e vërteta të dalë në shesh dhe kam ndërmend ta mbaj Bart plotësisht përgjegjës për çdo dëm që ky sulm personal mund të shkaktojë mua ose bizneseve të mia.” Ajo deklaron.

Lisa Barlow

Ndërkohë, Monikaduke folur për polemika gjatë një interviste në Jennifer Dilandro’s Dolce Aesthetics Pride në Nju Jork, ka shprehur qëndrimet e saj për situatën.

“Kur ju them se karma është kaq e vërtetë. As që them se është e vërtetë apo e rreme apo diçka tjetër. Por kjo është ajo që ndodh. Ajo grua e bëri të duket sikur unë e çova unazën e saj 60 mijë dollarë në të gjithë botën.” Garcia tha, duke iu referuar një incidenti me bizhuteri Barlow gjatë një udhëtimi të aktorëve në Palm Springs.

Monica Garcia

Monica Garcia mohoi çdo keqbërje në lidhje me unazën, e cila kishte humbur në një banjë aeroporti. Ajo kritikoi ato që ajo i perceptoi si thashetheme të nisura nga Lisa Barlow dhe Heather Gay, një anëtar tjetër i kastit. “

“Më lejoni ta bëj këtë vërtet të qartë. Është e lehtë, është stereotipike. Unazën tënde nuk e kam vjedhur. Ju po thoni se do ta vjedha sepse kam më pak se ju.” Garcia pohoi.

e Monica Garcia-s mandati në Amvise të vërteta të Solt Lake City përfundoi pas sezonit 3, gjatë të cilit ajo ishte e lidhur me një llogari troll në Instagram, por nuk iu kërkua të kthehej për Sezonin 4.