Jill Zarin

Klea

Alum 'RHONY' Jill Zarin zbulon se ka bërë një transplant fytyre në moshën 60-vjeçare!

Alum 'RHONY' Jill Zarin zbulon se ka bërë një transplant fytyre në moshën 60-vjeçare!

Jill Zarin bëri bujë të martën kur ajo shkoi në llogarinë e saj në Instagram për të ndarë një përditësim të sinqertë në lidhje me operacionet e saj të fundit plastike.

Jill Zarin

60-vjeçari Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut alum zbuloi se ajo iu nënshtrua një sërë procedurash, duke përfshirë një ngritje të fytyrës dhe “rregullime të tjera të vogla”, pasi e pa veten në episodet e dhia e Amazon.

Në një video postim drejtuar fansave dhe ndjekësve të saj, Jill tregoi rezultatet e operacioneve të saj ndërsa mbante një mbështjellës koke dhe pranoi se ndjente disa shqetësime.

Jill Zarin

“U ktheva! Dicka e tille? Pasi shikoja veten CIDI video Amazon, (nga mënyra se si e vrava këtë javë!!) Vendosa se më duhej një liftim i poshtëm i fytyrës,” shkroi ajo në mbishkrimin e postimit të saj të 4 qershorit në Instagram.

“Po tregoj me guxim se pata një ngritje më të ulët të fytyrës dhe disa ndryshime të tjera të vogla,” tha ajo. “Unë e jetoj jetën time hapur dhe lirshëm, prandaj bëra një reality show dhe mendoj se është e rëndësishme që njerëzit që bëjnë reality show të jenë të sinqertë.” vazhdoi ajo.

Jill Zarin

“Unë thjesht dua të ndaj historinë time dhe udhëtimin tim,” shtoi ajo se do të postonte foto para dhe pas gjatë gjithë shërimit të saj.

“Më vunë një transplant dhjami në duar sepse i urreja duart dhe pjesa më e keqe ishte lipoja që dilte nga këmba për të më mbushur duart,” shpjegoi ajo. “Besojeni apo jo, kjo është dhimbja më e madhe që kam pasur.”

“Nuk ka dhimbje të vërtetë,” vazhdoi ajo. “Por unë jam i lodhur … mund të jetë nga anestezia.”

Jill Zarin

Duke inkurajuar angazhimin nga audienca e saj, Zarin gjithashtu i nxiti ndjekësit e saj të abonoheshin në llogarinë e saj dhe t'i dërgonin pyetjet e saj Cameo. “Faleminderit për të gjitha urimet tuaja të mira dhe sinkronizoheni në episodin 8? E enjte!” përfundoi ajo.

Jill Zarin

Në videon shoqëruese, ajo përsëriti mesazhin e saj, duke theksuar transparencën dhe çiltërsinë për vendimin e saj për t'iu nënshtruar procedurave estetike. “Unë e jetoj jetën time hapur dhe lirshëm. Kjo është arsyeja pse bëra një reality show dhe mendoj se është e rëndësishme që njerëzit që bëjnë reality show të jenë të sinqertë. Nuk kam asnjë filtër”, tha ajo.

Shtypni luaj më poshtë për të parë.

Pavarësisht se e pranoi se ndihej i lodhur nga operacionet, Jill u shpreh optimist për rrugëtimin e saj të rikuperimit. “Unë do të tregoj evolucionin e reales më parë, ditën dhe ditët në vijim, por doja të prisja deri në të parën, në mënyrë që të mund të dukesha gjysmë e mirë në këtë Rrotull të parë,” rrëfeu ajo.

Duke reflektuar mbi procedurat, ajo vuri në pah sfidat e liposuksionit për duart e saj, por theksoi kënaqësinë me rezultatet.

Jill Zarin dhe Fraser Olender

Jill Zarini njohur për të qenë në Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut ka qenë e sinqertë në lidhje me përmirësimet e saj kozmetike, duke u angazhuar me audiencën e saj gjatë gjithë rrugëtimit të saj drejt rikuperimit.