Jill Zarin

Klea

Alum ‘RHONY’ Jill Zarin zbulon përtëritjen e saj të plotë të fytyrës

Alum ‘RHONY’ Jill Zarin zbulon përtëritjen e saj të plotë të fytyrës

Jill Zarin, ish-ylli i realitetit i njohur nga Shtëpiake të vërteta të qytetit të Nju Jorkut, ka kryer një sërë procedurash kozmetike në kërkim të një pamjeje më rinore.

Jill Zarin

60-vjeçari mori ekspertizën e kirurgut plastik Dr. Ira Savetsky, burri i ish RHONY anëtar i kastit Lizzy Savetskypër të kryer një ngritje të fytyrës, implant mjekër dhe transferim të yndyrës.

Dr. Savetsky ndau detaje ekskluzive me Faqja e gjashtë në lidhje me planin e personalizuar të përtëritjes që ai hartoi Jill Zarin.

Jill Zarin

“Për të adresuar këto shqetësime, unë hartova një plan të personalizuar për rinovimin e fytyrës,” shpjegoi ai. “Procedura përfshinte një ngritje të dyfishtë të fytyrës dhe ngritje të qafës, e cila përfshinte ripozicionimin e lëkurës dhe muskujve të poshtëm për të arritur një pamje më rinore. Për të përmirësuar profilin e saj, vendosa një implant të vogël mjekërr.”

Përveç kësaj, kirurgu kreu një transferim të yndyrës në zona të ndryshme, duke synuar të rivendoste volumin. “Kam kryer një transferim yndyre për të rivendosur volumin në mes të fytyrës, tempujt, veshët dhe duart e saj,” tha Dr. Savetsky e përpunuar.

Jill Zarin

Foto ekskluzive dhe një video e siguruar nga Faqja e gjashtë përshkruajnë Jill vetëm një javë pas operacionit, ende dukshëm i fryrë me qepje.

Pavarësisht fazës së hershme të shërimit, Dr. Savetsky u shpreh optimist për përparimin e saj. “Jill po shkon jashtëzakonisht mirë”, tha ai. “Ajo ka mavijosje dhe ënjtje minimale, dhe unë pres që rezultatet e saj të vazhdojnë të përmirësohen gjatë disa javëve të ardhshme ndërsa ënjtja ulet.”

Jill Zarin

Gjatë vizitës së saj njëjavore pas operacionit, Zarin i angazhuar me Dr. Savetsky, duke diskutuar ndryshimet e bëra dhe duke u mrekulluar me profilin e saj të ri. “Shiko, unë kam një mjekër!” – i bërtiti ajo kirurgut. “Çfarë madhësie mjekër keni bërë? A është kjo madhësia më e vogël që mund të bëni?” Ajo vuri në dukje se si ndryshimi ishte i dukshëm nga pamja anësore.

Jill kishte lënë të kuptohet më parë për nevojën për një ndryshim të fytyrës për të përmirësuar pamjen e saj në kamera. “Jo personalisht, por në TV. E di që kam nevojë për t’i bërë sytë,” kishte thënë ajo në Drekën e saj Luksoze në korrik 2022. “Mund të më duhet disa ndryshime, por është në rregull. Unë e zotëroj atë.”

Jill Zarin

me shaka, Jill Zarin komentoi edhe ish-in e saj RHONY bashkë-yll, duke sugjeruar se disa ishin më pak të prirur për përmirësimet e tyre kozmetike. “Unë nuk jam si disa nga gratë e motrave të mia që mohuan të bënin asgjë, dhe megjithatë ato duken më mirë tani sesa 20 vjet më parë,” ngacmoi ajo me lojë.

Zarin vazhdon të lundrojë në rrugëtimin e saj të transformimit personal me çiltërsi dhe humor, duke përqafuar procedurat kozmetike si një mjet për të ruajtur personalitetin dhe besimin e saj publik.