Leah McSweeney

Klea

Alum 'RHONY' Carole Radziwill SHPËRTHON Andy Cohen për thirrjen e saj jashtë!

Alum 'RHONY' Carole Radziwill SHPËRTHON Andy Cohen për thirrjen e saj jashtë!

Ish Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut yll Carole Radziwill nuk u përmbajt kur iu përgjigj Bravo ekzekutiv E Andy Cohen pohimet e fundit për të.

Leah McSweeney

Në një mori postimesh të martën, Carole i shtyrë kundër të Andit pretendon se ajo ishte anonime RHONY figurë që e kritikoi në një profil të kohëve të fundit në New York Magazine. Tweetet e saj, të mbushura me sarkazëm dhe kritika, ofruan një vështrim në marrëdhënien e tyre të ndërlikuar.

Rinisja e 'Real Housewives Of New York', shkurtime pagash...PLUS Whose NOT Filming Show Re!

“Dikush mund të bëjë një vëzhgim të vërtetë dhe gjithmonë është një tip i shkurtër që pret të ofendohet.” Radziwill postoi në Twitter në mënyrë sarkastike. Ajo vazhdoi të telefononte Cohen “përbutës” dhe “absurd”, duke kërkuar falje për atë që e thërriste atë.

Carole Radziwill - Amvise reale të Nju Jorkut

të Andit besim në identifikimin Carole pasi burimi i kritikave anonime ishte i dukshëm gjatë episodit të së hënës “Radio Andi.

Ai deklaroi: “Është Carole Radziwill, pa diskutim”, duke shprehur habinë për vendimin e saj për të mbetur anonime duke pasur parasysh historinë e saj të kritikimit publikisht ndaj tij.

Andy Cohen

Siç raportohet, në artikullin e New York Magazine, ish-i paidentifikuar Bravo ylli nuk u përmbajt në kritikën e saj ndaj RHONI, duke qarë për ndryshimin e tij nga përmbajtja e lehtë në tregime më dramatike.

“Shfaqja kaloi nga humori budalla rreth grave të moshës së mesme që dehen dhe iluzionojnë statusin e tyre dhe kanë debate qesharake, të vogla, te Amvisat që hetojnë dhe bëjnë kërkime kundër opozitës dhe krijojnë histori të rreme dhe nxjerrin histori për njëra-tjetrën.” Ajo deklaroi.

Carole Radziwill

Ajo gjithashtu mori në shënjestër e Cohen dush për bebe, duke përshkruar një moment të veçantë si “të denjë për t'u dridhur”.

Këto kritika, së bashku me të Andit pohimi i e Carole identiteti si burim anonim, kanë rikthyer në qendër të vëmendjes marrëdhëniet e tyre të tensionuara.

“Thjesht mendova se ishte një moment kaq i frikshëm”, shpjegoi ylli i realitetit. “Sepse kjo është dinamika. Të gjithë kërcejnë vetëm për Andy Cohen.”

Carole Radziwill - RHONY

Carole ka thënë shumë gjëra të pahijshme për mua për të cilat ajo ka postuar në Twitter dhe është cituar. Pra, mendova, pse po dilni jashtë rekordit këtu?” Andi tha gjatë emisionit të tij, duke u shprehur i hutuar për e Carole vendim për të mbetur anonim.

Carole Radziwill - RHONY

Tensionet mes Carole Radziwill dhe Andy Cohen u shfaq për herë të parë gjatë ribashkimit të sezonit 10 të RHONY në vitin 2018 kur Carole i akuzuar Cohen e favorizimit në trajtimin e tij të grindjes së saj me një anëtar tjetër të kastit Bethenny Frankel.

e Radziwill-it largimi nga seriali pak pasi shënoi fundin e mandatit të saj si pjesëtare kryesore e kastit, por nuk shënoi fundin e mosmarrëveshjeve të saj publike me Cohen.

Bethenny Frankel dhe Carole Radziwill - RHONY

e Carole postimet në Twitter të martën shërbyen si një qortim publik për të Andit pretendimet dhe si kujtesë për çështjet e pazgjidhura mes tyre. Zgjedhja e fjalëve të saj, duke përfshirë terma si “përbutës” dhe “absurd”, nënvizuan thellësinë e zhgënjimit të saj me e Cohen veprimet.