Lauren Manzo and Vito Scalia

Klea

Alum ‘RHONJ’ Lauren Manzo dhe Vito Scalia po divorcohen pas 8 vitesh martesë

Alum ‘RHONJ’ Lauren Manzo dhe Vito Scalia po divorcohen pas 8 vitesh martesë

Vito Scaliaburri i Amvise të vërteta të Nju Xhersit shap Lauren Manzoka bërë zyrtarisht kërkesën për divorc.

Vito Scalia37 vjeç, përmendi “ndryshime të papajtueshme” në dokumentet ligjore, duke nisur përfundimin e martesës së tyre tetëvjeçare me Laurenvajza e RHONJ shap, Caroline Manzo.

Lauren Manzo dhe Vito Scalia

Biznesmeni tregoi arsyet që çuan në vendimin për t’i dhënë fund martesës Laurenai detajoi betejat e tyre në dosje:

“Palët kanë përjetuar mosmarrëveshje të papajtueshme për një periudhë prej të paktën gjashtë muajsh, gjë që ka shkaktuar prishjen e martesës së tyre dhe është e qartë se martesa duhet të zgjidhet pasi nuk ka perspektivë të arsyeshme pajtimi.”

Lauren Manzo dhe Vito Scalia

Dokumentet ligjore iu paraqitën Lauren më 29 shtator. Avokati i saj më vonë njoftoi gjykatën për rolin e tij në përfaqësimin e Lauren, duke menaxhuar “të gjitha çështjet financiare, duke përfshirë, pa kufizim, alimentacionin, shpërndarjen e barabartë dhe tarifat e avokatit”.

Çifti, dasma e të cilit në korrik 2015 u shfaq në Bravo, u fejuan dy vjet para martesës së tyre. Ata u bekuan me një vajzë, Markie, në shkurt 2017, një gëzim Lauren shpërndau në Instagram, duke nëntitruar një foto me “Vajza ime Markie 💗”.

Lauren Manzo dhe Vito Scalia

Thashethemet në lidhje me ndarjen e çiftit u shfaqën në fillim të këtij viti, të nxitura nga vëzhgimet e e Lauren Mungesa e një unaze martese në postimet e saj në Instagram. Duke iu përgjigjur pyetjeve publike për statusin e saj martesor në korrik, Lauren mbrojti privatësinë e saj, duke deklaruar, “Më lejohet të mbaj private shumë aspekte të jetës sime, veçanërisht pas lindjes së një fëmije. Nëse nuk ju pëlqen, atëherë qëndroni larg faqes sime. Sa e thjeshtë.”

Lauren Manzo dhe Vito Scalia

Procesi i ndarjes për ish-çiftin, të cilët duket se janë ende bashkë në Wayne, New Jersey, ka nisur sipas dokumenteve ligjore.

Lauren dhe e Vitos historia e dashurisë filloi në vitin 2009, ata u takuan e Lauren vëllai, Albi. Vitopronar restoranti, vendosi ta zyrtarizonte lidhjen e tyre dhe i propozoi Lauren në nëntor 2013, duke çuar në martesën e tyre gati dy vjet më vonë.

Lauren Manzo dhe Vito Scalia

Me t’u fejuar, Lauren e pushtoi gëzimi, duke shprehur lumturinë dhe habinë e saj. “Jam tepër i lumtur!! Jam në shok”, komentoi ajo, duke shtuar gjithashtu, “Jam shumë e emocionuar që do të kaloj pjesën tjetër të jetës sime me shoqen time më të mirë. Epo ai fillimisht ishte miku më i mirë i vëllezërve të mi, por unë e vodha!”

Betimet e tyre martesore u shkëmbyen më 18 korrik 2015, në New York City, në një kishë, në mes të një ceremonie fetare. Shoqërues Lauren në korridor ishin prindërit e saj, Albert dhe Caroline Manzo, së bashku me vëllezërit e motrat e saj, Albie, 37 vjeç, dhe Chris Manzo, 34 vjeç. Festimi vazhdoi me një pritje në The Brownstone, sallën e banketeve të Manzos dhe objektin e hotelierisë që ndodhet në Paterson, New Jersey .

Lauren Manzo dhe Vito Scalia

Dita e veçantë e çiftit u zbukurua nga disa RHONJ yjet, duke përfshirë “Melissa Gorga, Jacqueline Laurita, Dina Manzo, Kathy Wakile dhe Rosie Pierri”. Për më tepër, dasma e tyre u shfaq në spinoff-in e Housewives, “Manzo’d with Children”, i cili u transmetua për tre sezone nga 2014 në 2016, duke shënuar një tjetër moment historik të veçantë në rrugëtimin e tyre.

Lauren Manzo dhe Vito Scalia

Laurene cila dikur ndau hapur jetën e saj në kamera, duke përfshirë edhe paraqitjet në RHONJ Së bashku me nënën e saj, që atëherë ka zgjedhur një rrugë më private, duke u larguar nga qendra e vëmendjes së reality TV. Ky vendim bëri që fansat të spekulonin për lidhjen e saj, duke vënë re mungesën e Vitos në postimet e saj. Madje filluan të qarkullojnë thashethemet se lidhja e tyre kishte përfunduar vite më parë.

VitoMegjithatë, këto spekulime i hodhi poshtë në vitin 2018, duke iu përgjigjur një fansi në Facebook. “Ne thjesht nuk e vendosim marrëdhënien tonë në mediat sociale dhe njerëzit nuk mund ta kuptojnë këtë. Ne jemi perfekt!” pohoi ai.

Lauren Manzo dhe Vito Scalia

Hamendja nuk pushoi, duke çuar në një incident në korrik 2023 kur Lauren iu drejtua një pyetjeje fansash për e Vitos mungesa në Instagram. Ajo u përgjigj me zjarr, duke theksuar të drejtën e saj për privatësi. “Së pari, unë me të vërtetë jap zero f**ks nëse më admironi apo jo. Së dyti, kam 7 vjet që nuk kam dalë në TV. Më lejohet të mbaj private aspekte të jetës sime, sidomos pas lindjes së një fëmije”, ka thënë ajo, duke shtuar më tej: “Nëse nuk ju pëlqen, atëherë qëndroni larg faqes sime. Është shumë e thjeshtë.”