Brandi Glanville

Klea

Alum ‘RHOBH’ Brandi Glanville planifikon të padisë Bravo për problemet shëndetësore të shkaktuara nga stresi

Alum ‘RHOBH’ Brandi Glanville planifikon të padisë Bravo për problemet shëndetësore të shkaktuara nga stresi

Brandi Glanville, ish ylli i Amvise të vërteta të Beverly Hillska bërë të ditur synimin e saj për të ndjekur veprime ligjore kundër Bravoduke pretenduar se stresi nga koha e saj në rrjet ka çuar në probleme të rëndësishme shëndetësore dhe ka ndikuar në aftësinë e saj për të punuar.

Brandi Glanville

“Nuk më ka mbetur zgjidhje tjetër veçse të padisë Bravo,” Glanville deklaruar më Xi njohur më parë si Cicërojtë martën.

Personazhi i realitetit televiziv, 51 vjeç, pohon se ajo është marrë me probleme të rënda shëndetësore për shkak të kushteve të lidhura me stresin. “Kam fatura 4 ditë. Ky stres më ka shkatërruar shëndetin. Kam angioedemë të shkaktuar nga stresi i pakontrolluar, që nuk kam punuar për një vit e gjysmë”.

Brandi Glanville

Brandi përmendi gjithashtu se sfidat e saj shëndetësore e kanë lënë atë shumë “të dëshpëruar” për të vazhduar podcast-in e saj, “Brandi Glanville i pafiltruar,” me episodin e fundit të transmetuar më 15 maj.

Stresi ka ndikuar gjithashtu në aftësinë e saj për t’u angazhuar me fansat e saj në platforma si Cameo dhe OnlyFans, të cilave ajo iu bashkua në korrik 2023 si një domosdoshmëri financiare.

Brandi Glanville

“U bashkua me OnlyFans në korrik (2023) ‘sepse nuk kisha të ardhura nga të gjithë gjashtë muajt dhe kjo më shpëtoi jetën,” zbuloi ajo në një episod podcast këtë shkurt.

Problemet e saj ligjore janë shtuar nga akuzat e bëra gjatë pjesëmarrjes së saj në Udhëtimi Real Housewives Ultimate Girls Sezoni 4, i filmuar në Marok në janar 2023.

Brandi Glanville

Caroline Manzonjë ish Amvise të vërteta të Nju Xhersit yll, i akuzuar Glanville për sjellje të papërshtatshme, duke pretenduar se Glanville e ka sulmuar seksualisht.

Manzo ka zgjedhur të padisë Bravo më mirë se Brandiduke pretenduar se rrjeti inkurajoi një sjellje të tillë për vlerësime më të larta.

Brandi Glanville

Glanville i ka mohuar me forcë këto akuza, duke pohuar sërish pafajësinë e saj në postimet e saj të fundit.

“Kam lexuar se nuk jam ndëshkuar për akuzat (siç) të rreme në Marok. Um, më pushuan nga puna, më hoqën nga kasti, i mbajtur peng në një hotel në Marok për ditë të tëra! Kasti u mblodh në anën time dhe nuk donte të vazhdonte pa mua. Për shkak të shtypit të keq të pavërtetë, unë jam anuluar nga të gjitha vendet e punës,” postoi ajo në X.

Brandi Glanville

Pavarësisht dëshirës së saj për të zbuluar më shumë detaje, Brandi pretendoi se avokatët e saj kanë këshilluar kundër tij. “Doja dëshpërimisht të publikoja të gjitha faturat e mia, por që avokatët e mi gjoja nuk do të më lejonin”, shtoi ajo në një postim tjetër.