Peter Thomas

Klea

Alum ‘RHOA’ Peter Thomas u arrestua për drejtim mjeti në gjendje të dehur dhe pa patentë shoferi

Alum ‘RHOA’ Peter Thomas u arrestua për drejtim mjeti në gjendje të dehur dhe pa patentë shoferi

Amvisat e vërteta të Atlantës shap dhe Cynthia Bailey’s ish-burri, Peter Thomasu kap së fundmi për drejtim mjeti nën ndikim.

Peter Thomas

Sipas procesverbalit të arrestimit, Peter Thomas, 63 vjeç, u përball me disa akuza për kundërvajtje të martën, më 9 janar, në Atlanta. Këto tarifa përfshijnë drejtimin e automjetit nën ndikimin e alkoolit, drejtimin e një automjeti me etiketa të skaduara, drejtimin e automjetit pa patentë të vlefshme, mospasjen e dëshmisë së sigurimit, mosmbajtjen e korsisë dhe shkeljen e një pajisjeje të kontrollit të trafikut.

Peter Thomas

Pjetri u ndalua, por më pas u lirua me kusht pas disa orësh. Pjetri përballet me disa kushte pas lirimit me kusht. Këto përfshijnë abstenimin nga alkooli dhe droga, nënshtrimin në testet e rastësishme të drogës dhe ndalimin e mbajtjes së armëve të zjarrit. Specifikat shtesë në lidhje me arrestimin e restorantit mbeten të pazbuluara, dhe Pjetri vetë nuk e ka komentuar publikisht situatën.

Peter Thomas

ne vitin 2019, Pjetri u përball me probleme ligjore kur u arrestua me akuzën e dhënies së çeqeve mashtruese. Pas lirimit të tij në mars të atij viti, ai hodhi poshtë akuzat, duke mohuar çdo keqbërje në këtë çështje.

“Unë e kuptoj seriozitetin e akuzave që janë ngritur kundër meje, megjithatë, akuzat janë të rreme.” Pjetri tha Us Weekly në një deklaratë. “Unë kam besim në procesin gjyqësor dhe nuk kam asnjë dyshim se do të liroj nga çdo keqbërje. Ndonëse nuk mund të jap asnjë informacion të mëtejshëm në lidhje me këtë incident, konfirmoj që avokati im po e trajton këtë çështje me shpejtësi.”

Peter Thomas

Pjetri fitoi vëmendjen e publikut gjatë kohës së tij në RHOA, duke filluar nga sezoni i tretë i emisionit, ku lidhja e tij me Cynthia ishte një pikë qendrore. Udhëtimi i tyre, i cili përfshinte fejesën, martesën dhe përfundimisht divorcin, ishte një pjesë e rëndësishme e historisë së shfaqjes. Pas ndarjes së tij nga Cynthia në vitin 2013, i cili aktualisht është 56 vjeç, Pjetri u largua nga seriali.

Peter Thomas

Pas divorcit të tyre, Cynthia gjetën sërish dashurinë me Mike Hill, duke çuar në martesën e tyre në tetor 2020. Megjithatë, edhe kësaj lidhje i erdhi fundi, me çiftin që u ndanë dy vjet më vonë, në tetor 2022.

“Në fillim ishte distanca. Dhe më pas, isha unë që shkoja në kapitullin tim të ardhshëm, duke kaluar në një karrierë tjetër.” Cynthia na tha për divorcin e saj në atë kohë. “E dini, ai po kalon në karriera të ndryshme me situata pune. Kështu që ne të dy patëm shumë gjëra, dhe sinqerisht, kur u largova nga Housewives u transferova në një qytet tjetër, në një shtëpi tjetër dhe në një karrierë tjetër ku duhej të fokusohesha.”

Peter Thomas

Pas ndarjes së saj, Cynthia ringjalli marrëdhënien e saj me Pjetri.

Pjetri kontaktoi me mua,” i tha ajo Page Six në tetor 2022. “Ai tha se më uron më të mirat. Ai më tha se isha një mbretëreshë dhe se meritoja më të mirën, kështu që ishte vërtet, shumë bukur.”

Cynthia u largua përfundimisht Amvisat e vërteta të Atlantës në shtator 2021 dhe që atëherë ka bërë një ndryshim, duke u shfaqur në sezonin 13 të Amvisat e vërteta të Beverly Hills. Kohët e fundit, Cynthia mori pjesë Kyle Richards’ darkë e dukshme CBD si një nga të ftuarit e saj.