Peter Thomas

Klea

Alum ‘RHOA’ Peter Thomas goditet me shuplakë 9 milion dollarë për një dramë në restorant!

Alum ‘RHOA’ Peter Thomas goditet me shuplakë 9 milion dollarë për një dramë në restorant!

Ish Amvise të vërteta të Atlantës personazh i famshëm Cynthia Bailey’s ish bashkëshorti, Peter Thomasu përball me një gjykim të rëndë me shtatë shifra në lidhje me një restorant në Majami që ai synonte të hapte.

Peter Thomas

Dokumentet e gjykatës të shqyrtuara nga RadarOnline.com zbulojnë se një gjykatës i Majamit lëshoi ​​një vendim në mungesë muajin e kaluar në favor të DTS DT Retail, duke synuar Peter Thomasrestoranti i tij i mbyllur në Miami, Bar One Miami Beach, dhe sipërmarrja e tij e veçantë 1 Society.

Peter Thomas

Peter Thomas operoi Bar One nga viti 2019 deri në dëbimin e tij në fund të vitit të kaluar për shkak të qirasë së vonuar. Para këtij dëbimi, Pjetri synonte të lançonte një “klub darkë luksoze” të veçantë të njohur si Shoqëria 1, me synime për të investuar 3 milionë dollarë në iniciativë.

Peter Thomas

Megjithatë, projekti dështoi të materializohej dhe subjekti i krijuar për 1 Shoqëri u shpërbë më pas.

DTS DT Shitje me pakicë, duke shërbyer si qiradhënës për vendin e caktuar për hapjen e 1 Shoqërisë nga Pjetrinisi veprimin ligjor kundër Thomas dhe ndërmarrjeve të tij në janar 2023. Qiradhënësi pretendoi se 1 Society kishte lidhur një marrëveshje qiraje 120-mujore për ambientet.

Cynthia Bailey

DTS DT Shitje me pakicë i akuzuar e Pjetrit biznesi i shkeljes së marrëveshjes së qirasë duke mos paguar qiranë nga tetori 2022 deri në janar 2023. Gjatë asaj periudhe, DTS pohoi se 1 Shoqëri kishte një borxh prej 61,000 dollarësh. Për më tepër, qiradhënësi vuri në dukje dështimin e Thomas për të dorëzuar planet e qiramarrësve brenda 30 ditëve pas nënshkrimit të qirasë, një kusht i përfshirë në marrëveshjen e tyre.

Cynthia Bailey

Kompania gjithashtu raportoi se 1 Society nuk pranoi të dorëzonte çelësat pavarësisht këtyre shkeljeve. Rrjedhimisht, DTS kërkoi një urdhër gjykate për të Pjetri për të liruar lokalet dhe për të shlyer qiranë e papaguar.

Pjetri dhe Bar One u emëruan si të paditur në padi sepse ata vepronin si garantues për qiranë.

Peter Thomas

Në mbrojtje të tij, Pjetri hodhi poshtë të gjitha pretendimet për sjellje të pahijshme, duke pretenduar se DTS shkeli marrëveshjen e qirasë duke mos i dhënë atij “qasje të mjaftueshme në lokale”. Ai pohoi se kjo shkelje nga DTS “shfajësoi detyrimet e tij sipas qirasë derisa shkelja u shërua”.

Peter Thomas

Derisa Pjetri ka paraqitur përgjigje ndaj pretendimeve, 1 Shoqëria nuk ka dorëzuar përgjigje zyrtare. Kjo mungesë e një përgjigjeje formale rezultoi në nxjerrjen e një vendimi të mungesës së gjykatës kundër 1 Shoqërisë, duke e detyruar kompaninë të lirojë ambientet pa vonesë.

Peter Thomas

Në një mocion të fundit për një gjykim në mungesë, DTS paraqiti argumentin se 1 Shoqëria dhe Pjetri nuk kishin përmbushur detyrimet e tyre të qirasë, përfshirë qiranë bazë duke filluar nga 1 marsi 2023, si dhe kosto të tjera operative si sigurimet dhe taksat e pronës. DTS pohoi se për shkak të këtij dështimi, 1 Society dhe Thomas duhet të mbahen përgjegjës për dëmet që përfshijnë qiranë e përshpejtuar dhe shpenzimet operative siç përcaktohet në marrëveshjen e qirasë. Qiradhënësi kërkon një total prej 9,175,189.38 dollarë, një shumë që mbulon të gjithë qiranë për kohëzgjatjen e qirasë 120-mujore së bashku me shpenzimet shtesë.

Peter Thomas

Më 27 shkurt 2024, gjykata përfundoi në favor të DTS duke lëshuar një vendim në mungesë dhe i dha qiradhënësit 9.1 milion dollarë plus tarifat e avokatit, duke mbajtur Pjetri dhe 1 Shoqëria përgjegjëse.

Pjetri ka komunikuar për RadarOnline.com synimin e tij për të kundërshtuar vendimin e gjykatës. Duke pohuar besimin e tij, ai tha: “Unë do të fitoj. Ata nuk do të shohin kurrë një monedhë.” Ai kritikoi pronarin për kapërcimin e kufijve dhe mos dorëzimin e çelësave menjëherë.

Cynthia Bailey

RadarOnline.com fillimisht e zbuloi këtë e Pjetrit Bar One ishte dëbuar nga vendndodhja e tij buzë detit për shkak të qirasë së papaguar, duke çuar në mbylljen e mëvonshme të restorantit. Pas kësaj ngjarjeje, Thomas u përball me arrestimin në Gjeorgji për drejtim të mjetit nën ndikim. Deri më tani nuk është ngritur asnjë kallëzim penal në lidhje me këtë arrestim.

Pjetri dhe Cynthiatë cilët ishin të martuar për shtatë vjet, finalizuan divorcin e tyre në vitin 2017.