Leida Margaretha

Klea

Alum Leida Margaretha e ’90 Day Fiance’ arrestohet me akuza për mashtrim, vjedhje dhe falsifikim

Alum Leida Margaretha e ’90 Day Fiance’ arrestohet me akuza për mashtrim, vjedhje dhe falsifikim

Leida Margarethanjë alum i shquar nga reality show TLC, I fejuari 90 ditorështë kapur dhe akuzuar për një sërë krimesh përfshirë vjedhje, mashtrim dhe falsifikim.

34-vjeçarja u arrestua të premten e kaluar në burgun e Qarkut të Kolumbisë në Wisconsin, duke nisur një proces ligjor që e sheh atë të përballet me akuza të rënda.

Leida Margaretha

Sipas të dhënave të policisë, Leida Margaretha’s akuzat janë veçanërisht të rënda dhe përfshijnë vjedhjen në një mjedis biznesi, ndryshim mashtrues të të dhënave, mashtrim me kabllo kundër një institucioni financiar dhe nxjerrje të falsifikimit. Këto akuza dolën në dritë pas një ankese në polici të paraqitur nga pronarët e Loggerhead Deco, një ndërmarrje dekorimi shishe qelqi ku Leida ka qenë i punësuar më parë.

Leida Margaretha

Policia në Portage, Wis., lëshoi ​​deklaratën e mëposhtme për shtyp duke shpjeguar se pronarët e bizneseve kishin kontaktuar me ta me akuza kundër Leida. Ata pohuan se ajo kishte ekzekutuar “pagesa mashtruese dhe tërheqje për disa llogari biznesi dhe klientë të jashtëm”, ​​duke përdorur në mënyrë të paligjshme detajet konfidenciale të llogarisë së kompanisë.

Pamje Leida-s fotografi më poshtë.

Leida Margaretha

Viktimat e përfshira në këtë rast supozohet se kanë raportuar humbjen e mijëra dollarëve, duke krijuar një mospërputhje të konsiderueshme financiare të lidhur me Leida-s aktivitetet e supozuara. Autoritetet kanë përmendur mundësinë e vendosjes së akuzave shtesë kundër Leidanë pritje të hetimeve në vazhdim dhe zbardhjes së detajeve të mëtejshme përkatëse.

Më poshtë Departamenti i Policisë Portage shpjegon se si hetimi i tyre ka çuar në kapjen e Leida Margaretha:

“Nëpërmjet hetimit u konstatua se punonjësi kishte bërë pagesa dhe tërheqje mashtruese në disa llogari biznesi të jashtëm dhe klientë duke përdorur informacionin e llogarisë së Loggerhead Deco. Këto viktima nuk janë vetëm në shtetin e Wisconsin, por edhe në shtetet përreth. Disa viktima raportojnë disa mijëra dollarë në pagesa dhe tërheqje të paautorizuara nga llogaria e biznesit. Më tej u zbulua se shoqata e punonjësve si bashkëpronar i një biznesi në Arkdale, WI e ndihmoi punonjësin të lehtësonte këto krime.”

Leida Margaretha

Leida-s Furça me famë u materializua përmes pjesëmarrjes së saj në sezonin 6 të serialit realitet të prodhuar nga TLC “90 Day Fiancé”. Shfaqja është një portretizimi i çifteve në distanca të gjata që lundrojnë në kompleksitetin e marrëdhënieve të tyre, duke u dhënë një afat tre mujor ose për të forcuar lidhjet e tyre përmes martesës ose për t’u përballur me mundësinë e ndarjes për shkak të dëbimit.

Leida Margaretha

Historia që solli Leida në sytë e publikut rrotullohej rreth marrëdhënies së saj me Eric Rosenbrook, e cila lulëzoi përmes një platforme ndërkombëtare takimesh. Kjo marrëdhënie lehtësoi zhvendosjen e saj nga Indonezia në Shtetet e Bashkuara, një udhëtim dhe përvojë tranzitore që u dokumentua dhe u transmetua plotësisht në 2018.

Leida Margaretha

Leida-s prania në ekran u shënua nga një sërë tregimesh të ekzagjeruara dhe vendime të diskutueshme, veçanërisht një që përfshinte Erikut vajza adoleshente, Tasha. Një mosmarrëveshje kulmoi me e Tashës dëbimi nga banesa e tyre e përbashkët, një incident që kontribuoi në Leida-s karakterizimi si një antagonist domethënës në përshkrimin e serialit.

Leida Margaretha

Në vazhdën e reagimit publik dhe reagimit të vazhdueshëm që rrjedh nga vendimet e tyre të diskutueshme dhe qëndrimet politike, të dyja Leida dhe Eriku zgjodhën të tërhiqnin praninë e tyre në mediat sociale, duke fshirë në mënyrë efektive llogaritë e tyre. Përpara kësaj tërheqjeje dixhitale, Leida përcolli se ishin ndërmarrë hapa pajtimi, duke pohuar se ishte arritur një rezolutë dhe ishin bërë ndryshime me Tasha.