Teresa Giudice

Klea

Alum i ‘RHOC’ pretendon se ylli i ‘RHONJ’ Teresa Giudice ishte në shënjestër nga biznesmeni ‘Shady’ Luis Ruelas

Alum i ‘RHOC’ pretendon se ylli i ‘RHONJ’ Teresa Giudice ishte në shënjestër nga biznesmeni ‘Shady’ Luis Ruelas

RHOC shap Meghan King së fundmi ka shprehur rezervat e saj për RHONJ yll, Teresa Giudicedhe burri i saj, Luis Ruelas. Ajo e përshkroi haptazi çiftin si ‘të hijeshuar’.

Meghan King

Gjatë një paraqitjeje në podkastin “Behind the Velvet Rope” të David Yontef – Meghan Kingi cili iu referua te Terezes burri, Luis Ruelasteksa i dashuri i saj, u tall se nuk i dukej “tronditëse”, kjo Tereza ishte lidhur me një “djalë me hije”, si ajo dhe ish-bashkëshorti, Joe Giudice, janë gjithashtu “super hije”.

“Ndoshta ka shumë gjasa që pëlqimi të tërheqë si … nëse energjia tërheq energji. Unë nuk mendoj Tereza duket si llamba më e shndritshme dhe ajo ndoshta po kërkon… Dua të them, të gjithë po kërkojnë dashuri dhe nuk po them se ajo është një person i keq.” Meghan King tha. “Unë thjesht po them, bazuar në historinë e saj – ndihem empatik ndaj saj dhe nuk po përpiqem të flas me të – në asnjë mënyrë …”

Teresa Giudice

Amvise të vërteta të Orange County alum vazhdoi – “Por nuk do të habitesha nëse do të më thoshit se ajo përfundon me një mashtrues apo diçka tjetër, për fat të keq. E urrej ta them këtë, por shiko, mundem, sepse unë vetë kam pasur shumë përvoja në këtë kategori. Kështu që unë jam plotësisht i vetëpërçmuar kur bëhet fjalë për këtë. Njerëzit lejohen të më drejtojnë gishtin drejt meje sa të duan, gjë që më jep pak si, mund t’ua kthej edhe të tjerëve.”

Meghan King

Kur pritësi i podkastit pyeti Meghan King nëse ajo nënkuptonte atë Teresa Giudice, “tërhoqi” një burrë të ngjashëm me veten, ajo u përgjigj – “Ndoshta, dua të them se është e vështirë. Një leopard ndryshon njollat ​​e tij. Mund, por duhet të punoni vërtet për të.”

“E kuptoj. E kuptoj plotësisht”, shtoi ajo. “Unë isha i martuar me një narcisist dhe është e vështirë të mos biesh përsëri në atë sjellje të bombardimit të dashurisë dhe të biesh në dashuri me dikë që, e dini, thjesht do t’ju dhurojë me dhurata dhe dashuri.”

Nëna e tre fëmijëve shtoi – “Dhe pastaj je thithur. Është e vështirë. Është një sjellje e vështirë për të ndryshuar.”

Meghan King ka të ngjarë t’i referohej martesës së saj me ish-bashkëshortin, Jim Edmonds. Alum Bravo ndan tre fëmijë me ish-yllin e MLB, Aspendjem binjakë 6 dhe 4 vjeç, Hayes dhe Hart. Meghan dhe Jim u nda në vitin 2019 pas një martese pesëvjeçare. Ish-atletja profesioniste u martua me të dashurën, Kortnie O’Connor, në shtator 2022.

Meghan King

Mbret gjithashtu qarkullonte mundësia që Luis kishte shënjestruar RHONJ veteran.

Ajo tha: “Ka shumë për të folur, [whether] ky djalë e dinte se kush Tereza ishte dhe e vuri veten në rrugën e saj. Tereza duket se ajo ka një zemër të madhe, “tha ajo. “Dhe kështu ajo do të hapet dhe do të jetë më shumë, nuk e di, më shumë si një viktimë e dikujt që është në gjendje të përfitojë prej saj. Dhe gjithashtu, po, si e gjithë puna me të ditur se kush është ajo, kjo është një gjë e vërtetë.”

“Unë kam qenë në shfaqje vetëm për tre vjet dhe kam qenë jashtë për tre vjet dhe unë ende shqetësohem për këtë.” Mbret vuri në dukje. “Unë mund të them kur djemtë e dinë se kush jam, ose ata mendojnë se mund të marrin diçka nga unë.”

Luis