Drew Sidora

Klea

Alum-i i ‘Real Housewives of Dallas’ pretendon produksionin “Over-served” dhe “Urived” pas padisë së Bethenny Frankel kundër Bravo

Alum-i i ‘Real Housewives of Dallas’ pretendon produksionin “Over-served” dhe “Urived” pas padisë së Bethenny Frankel kundër Bravo

Amvise të vërteta të Dallasit shap, Stephanie Hollmanpo pretendon se ish-kasti i Bravo-s ishte “mbi-servuar” dhe “i uritur” gjatë prodhimit.

Stephanie Hollman

e Stefanisë Akuzat vijnë pas dy avokatëve të fuqishëm, Mark Geragos dhe Bryan Freedman, duke vënë në dijeni Bravo dhe NBCUniversal për “keqtrajtimin grotesk dhe të shthurur” të supozuar të kompanisë, duke përfshirë “përdorimin e anëtarëve të kastit me alkool duke i privuar nga ushqimi dhe gjumi”, “duke mohuar”. trajtimi i shëndetit mendor për anëtarët e kastit” dhe “mbulimi i akteve të dhunës seksuale”.

Stephanie Hollman

Stephanie u shfaq si një Amvise të vërteta të Dallasit Anëtare e kastit për pesë sezone, përpara se shfaqja të anulohej në vitin 2021. Ajo i bëri akuzat kundër rrjetit gjatë një episodi të fundit të podcast-it të saj javor, “Weekly Dose of BS”, të cilin e drejton bashkë me Trey Stewart.

Stephanie Hollman

Ish-ylli i realitetit pohoi se kasti i Teksasit ishte furnizuar me shumë pije alkoolike, por pak ushqim gjatë xhirimit të skenave për serialin Bravo. Stephanie e shijonte se shpesh e ujiste verën e saj ose pështynte alkoolin për t’iu shmangur të qenit “me fytyrë dhe të uritur” në kamera.

Stephanie Hollman

I mëparshmi Amvise të vërteta të Dallasit Ylli kujtoi një ekskursion me varkë gjatë sezonit 3, gjatë të cilit anëtarëve të kastit iu dha “shumë alkool”, por nuk iu dha ushqim “deri ndoshta në mesnatë, ora 1 e mëngjesit”.

Stephanie Hollman

Stephanie shtoi se xhirimet shpesh ndodhën kur zonjave “u jepnin alkool me stomak bosh”. Ajo shpjegoi se mund të mbante mend vetëm “copë e pjesë” të përvojës së saj në realitet televiziv për shkak të praktikave të supozuara të rrjetit.

Stephanie Hollman

Stephanie i tha bashkë-prezantueses së saj – “Më mirë do të pija jashtëqitje se sa të jem s— dhe të vdisja nga uria në TV”.

e Stefanisë Historia thuhet se është bërë jehonë nga shumë yje të realitetit që qëndrojnë përkrah Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut shap, Bethenny Frankel, i cili ishte i pari që thirri Bravo dhe NBCUniversal për veprimet e tyre të supozuara. Geragos dhe Freedman, të cilët u rekrutuan nga Frankel, gjithashtu i kërkoi kompanisë që të lirojë yjet e pascript nga NDA-të e tyre, ose të paktën t’i lejojë ata të zbulojnë “sjellje të paligjshme” të supozuara gjatë prodhimit të shfaqjeve të tyre përkatëse.

Stephanie Hollman

Letra ligjore pretendonte se rrjeti “kërcënonte [cast members] me shkatërrim nëse vendosin të flasin për keqtrajtimin e tyre.”

Stephanie Hollman

Ne korrik, Frankel mori në mediat sociale për të pohuar se yjet e realitetit shpesh paguhen dhe keqtrajtohen.

“Yjet e realitetit janë njerkat, humbësit, mushkat, kuajt e ngarkuar, ata tek të cilët industria e argëtimit do të mbështetet tani për të mbajtur ujin dhe për të bërë ngritje të rënda kur yjet e vërtetë, Hollywood-i i vërtetë i listës A është në të. grevë”, tha ish-ylli i realitetit.

Stephanie Hollman

Page Six vazhdoi të raportonte se 80 yje kishin nënshkruar i Frankelit shkaku.

“Do të jetë një gjë masive. Ka shumë individë që duan t’i bashkohen kësaj… të paktën 80 njerëz kanë kontaktuar, burra dhe gra, “i tha një burim i brendshëm në fillim të këtij muaji.

Stephanie Hollman

Një përfaqësues i NBCUniversal iu përgjigj pretendimeve, duke deklaruar se ata janë “të përkushtuar për të mbajtur një vend pune të sigurt dhe të respektueshëm për aktorët dhe ekipin në shfaqjet tona të realitetit”.