Alum i botës reale Sarah Becker vdes nga vetëvrasja në moshën 52-vjeçare

Klea

Alum i botës reale Sarah Becker vdes nga vetëvrasja në moshën 52-vjeçare

Sarah Beckera Bota reale Alum i Miami, ka vdekur nga vetëvrasja. Sarah i pëlqente librat e saj komik dhe skateboard-in e saj, ky i fundit ishte metoda e preferuar e saj e transportit në MTV. Megjithatë, për fat të keq, Bota reale e vërtetë hodhi disa sfida në rrugën e Sarës pas xhirimeve. Tani, vdekja e saj është një tjetër kujtesë për të gjithë ne, duke na shtyrë të kontrollojmë të dashurit tanë sa të mundemi. Sepse ajo që bota (reale) ka nevojë tani, është dashuria, dashuria e ëmbël.

Qetësohu, Sarah

TMZ konfirmoi lajmin për vdekjen e Sarës së pari, përmes një prej anëtarëve të familjes së Sarës. Ky burim zbuloi se Sarah ndërroi jetë në ditët e para të javës së kaluar ndërsa qëndronte në shtëpinë e familjes së saj në Illinois. Ajo ishte zhvendosur atje përkohësisht vitin e kaluar, për të ndihmuar në kujdesin e familjes së saj. Megjithatë, ajo po planifikonte të kthehej në Kaliforni në një moment në të ardhmen.

Përveç kësaj, TMZ gjithashtu u bë i vetëdijshëm për betejat e shëndetit mendor të Sarës kohët e fundit. Nga kujdesi për një nënë të sëmurë dhe motrën e saj, përveç një aksidenti me skateboard, Sarah nuk ishte ndjerë më mirë. Dhe tani, bota është më e zbehtë në mungesë të saj.

Deri më sot, disa nga ish-kostarët e Sarës në MTV kanë folur për vdekjen e saj, si Flora Alekseyeva. “Ajo ishte personi më vetëmohues që kam njohur. Ajo ishte gjithmonë e sjellshme dhe e dobishme për të gjithë. Nuk kam folur me të prej vitesh dhe nuk e dija kurrë se ishte e shqetësuar. Lutjet e mia shkojnë për familjen e saj. RIP shokun tim, shokun tim. Mund të bëni patina me engjëjt dhe të mos ndjeni më kurrë dhimbje,” shkroi Flora.

Po kështu, Dan Renzi gjithashtu pranoi vdekjen e Sarës, duke theksuar se ata kishin humbur kontaktin pas ndërprerjes së xhirimeve. “Mund të them vetëm, është shumë e trishtueshme,” tha ai. Në tregimet e saj, Cynthia Roberts shkroi “Unë lutem që të ketë lumturi për ju në anën tjetër”.

Ashtu si ne. Për cilindo nga lexuesit tanë që mund të ndihet sikur çdo shpresë ka humbur, prisni, sepse ne këtu në Reality Tea jemi të kënaqur që jeni këtu. Historia juaj ka rëndësi dhe ndihma është e mundur.