Ally Shapiro pi çaj rreth familjes biologjike dhe shantazhit

Klea

Ally Shapiro pi çaj rreth familjes biologjike dhe shantazhit

Disa sekrete familjare janë të destinuara për t’u thënë, dhe e Jill Zarin vajza sapo hoqi një të madhe. Në një video të re, Aleat Shapiro zbuloi historinë e egër për familjen e saj biologjike dhe se si mësoi se nëna e saj përdorte një dhurues sperme. Historia është aq e çuditshme, saqë edhe Ally u lidh pak me gjuhën duke u përpjekur ta kujtonte atë.

Në të kaluarën, ish Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut vajza ka folur për faktin se Jill përdori një dhurues sperme për ta konceptuar atë. Ally kaloi një pjesë të mirë të jetës së saj duke menduar se ish-burri i Jill, Steven Shapiro, ishte babai i saj biologjik. Ally rrëfeu të gjithë gjatë një prej atyre videove të TikTok “ulni gishtin” dhe ajo zbuloi se si i gjithë koncepti i saj për një histori familjare u shkatërrua, dy herë.

Shantazhe, donatorë të spermës dhe sekrete të mëdha familjare

“Lëre gishtin nëse, në moshën 21 vjeçare, zbulon se babai yt biologjik nuk ishte babai yt biologjik dhe se një nga anëtarët e familjes po shantazhon familjen që t’jua thotë këtë,” filloi Ally.

Sipas Ally, ajo zbuloi disa emaile të ashpra ku një anëtar i familjes po e përndiqte Jill-in. Anëtari i familjes ndjeu sikur ajo nuk ishte e vërtetë për gjenealogjinë e Ally, gjë që ishte e vërtetë. Kjo e shtyu Jill-in të pranonte se ata përdorën një dhurues sperme. Prej andej, Ally ishte në gjendje të takonte babanë e saj biologjik së bashku me një pjesë të vogël gjysmëvëllezërit e motrave të humbur prej kohësh. Ose, të paktën mendoi ajo.

Ally tha se tre vjet pasi takoi “babain e saj biologjik”, dikush në 23andMe e kontaktoi atë dhe i tha: “Surprizë, unë jam babai yt!” Rezulton se banka e spermës e ka përzier spermën dhe personi që ata mendonin se ishte dhuruesi i spermës doli të ishte krejtësisht i palidhur me Ally. Për tre vjet, ajo po fliste me një person të rastësishëm duke menduar se ishte babai i saj.

Edhe pse kjo tingëllon si një komplot i një episodi të Maury, është e vërteta e Ally. Ajo duhej t’i jepte lajmin dhuruesit origjinal të spermës se ai me të vërtetë nuk ishte babai. Më pas, ajo zbuloi gjashtë gjysëm motra të tjera falë babait të saj aktual biologjik. E egër, apo jo?

Pra, falë një përzierjeje në bankën e spermës dhe viteve e viteve të konfuzionit, Ally më në fund e di të vërtetën se nga erdhi. Ajo do të jetë e vështirë të takojë dikë që mund ta kryejë këtë histori.