Ally Lewber reagon ndaj "shqetësimit" të Sandoval, Scheana Shay Moment

Klea

Ally Lewber reagon ndaj “shqetësimit” të Sandoval, Scheana Shay Moment

Çështja rreth Tom Sandoval është, gabimet e mikut të tij mbeten përgjithmonë në mendjen e tij. Edhe nëse gabimet e tyre ndodhën dekada më parë, ai i mban gabimet e tyre, duke i përdorur kundër tyre sipas nevojës. Ai duket se mendon se duke përdorur keqbërjet e njerëzve të tjerë, do të ndihmojë për të çliruar veten nga veprimet e tij të gabuara. Në sezonin 11 të Vanderpump Rules, sapo pamë Tomin të rivizitonte një prej tyre Scheana Shay's gabimet e së kaluarës NGA 2006, dhe për këtë, Ally Lewber's jo një tifoz.

Ally flet për shumë prej nesh këto ditë

Kur James Kennedy dhe Ally organizuan një festë në pishinë në shtëpinë e tyre të re, gjërat shkuan në jug mjaft shpejt. Këtu, biseda u kthye drejt udhëtimit të ardhshëm të kastit në San Francisko. Ndërsa ajo po planifikon të performojë në një ngjarje gjatë këtij udhëtimi, Scheana e pyeti Tomin nëse e kishte dëgjuar këngën e saj të re. Pas kësaj, ai u përgjigj “po”, por më pas e la të kuptonte se tekstet e saj të frymëzuara nga skadovalja thumbuan.

“Scheana, kam nevojë që ti të kuptosh diçka. Ju vazhdoni të vazhdoni”, theksoi Tom. Në përgjigje, Scheana pyeti: “A e dini se tani mendoj për mendime të rreme për Brock dhe Lala? TI BËR ATË!” ajo bërtiti.

Në këtë, Tom këputi. Librat e tij të historisë VPR u rihapën, duke hequr dorë nga afera e Scheana-s në 2006 me Eddie Cibrian. Për rekord, tani është viti 2024. Për më tepër, unë jetoj në Florida, ku ndalimi i librave po zvogëlohet, për keqardhjen time shumë, por nëse do të mund t'i ndaloja librat e historisë së Tomit, do ta bëja.

Duke mos i pëlqyer të bërtasin, Tom u përgjigj, duke argumentuar: “Duke, ti ke qenë femrat e tjera në një marrëdhënie të përzemërt”. Në këtë pikë, çdo person i vetëm brenda rrezes së veshit shprehu neverinë e tyre. Duke mos e përkëdhelur Tomin, dashuritë e tyre u kthyen drejt një Scheana dukshëm të tronditur. Madje akoma, Tom vazhdoi, duke këmbëngulur më tej se Scheana nuk kishte vend për të folur.

Për këtë, Ally foli me Decider, duke thirrur përgjigjen e Tomit. “Mendoj se kjo ishte me të vërtetë e pavend dhe nuk kërkohej dhe, si të mos bësh gërmime me njerëzit. U dreq. Kjo ishte shqetësuese. Sidomos sepse Scheana ka punuar kaq shumë për ta kapërcyer atë.”

Jam dakord, Aleja.

Catch Ally duke qenë zëri i arsyes në Vanderpump Rules të martën në 8/7c në Bravo.