Allison Holker i bën homazhe Stephen 'tWitch' Boss në SYTYCD

Klea

Allison Holker i bën homazhe Stephen ‘tWitch’ Boss në SYTYCD

Paralajmërim për shkaktimin: Ky artikull diskuton vetëvrasjen.

Kështu që ju mendoni se mund të kërceni yll dhe gjykoj Stephen “tWitch” Boss i mori jetën në dhjetor 2022. Humbja e tij ishte tronditëse dhe zemërthyese. Ai ishte i martuar me Allison Holkeri cili gjithashtu u shfaq në SYTYCD dhe Dancing with the Stars.

Çifti u takua në SYTYCD dhe u martuan në vitin 2013. Stephen dhe Allison kishin tre fëmijë. Më 4 janar 2023, ai u varros.

Tani, Allison po e mban gjallë trashëgiminë e burrit të saj duke u ulur në tryezën e gjyqtarëve për sezonin 18 të SYTYCD. Asaj i bashkohet kolegu i gjyqtarit, alumi i DWTS Maksim Chmerkovskiy dhe Comfort Fodoke, i cili ishte gjithashtu një garues dhe All-Star në shfaqje.

Një haraç i ëmbël për “tWitch”

Gjatë premierës së sezonit, konkurrentja Jin Lee Baobei tregoi se babai i saj kishte vdekur. Pas performancës së saj, ajo foli drejtpërdrejt me Allison. Ajo falënderoi dhe lavdëroi Allison që “vazhdoi të jetë një dritë” pas humbjes së “tWitch”.

Allison po përpiqej të mbante lotët ndërsa ajo u përgjigj. “Unë e vlerësoj shumë që e thua këtë. Nuk është një udhëtim i lehtë për askënd”, tha Allison.

“Stephen ‘tWitch’ Boss ishte dhe do të jetë përgjithmonë një ikonë [and] një legjendë sepse ishte vërtet më i miri në atë që bënte. Por edhe sepse ai nxori më të mirën nga të gjithë rreth tij”, tha ajo.

Allison vazhdoi, “Deri më sot, për mua, fëmijët e mi dhe të gjithë këtu, ai ende po e bën këtë. Dhe sa e nderojmë atë është duke ia kthyer atë dritë.” Ajo shtoi, “Sepse këtë do të dëshironte edhe ai.”

Një video montazh i “tWitch” u luajt në ekran nga shfaqjet e tij në SYTYCD. Më pas u shfaq një foto e vetme e tij, me mbishkrimin, “Stephen ‘tWitch’ Boss 1982-2022”. Ishte një nderim prekës.

Magjia dhe gëzimi që krijoi Stephen nuk do të harrohet kurrë.

Nëse ju ose dikush që njihni po mendon të bëjë vetëvrasje, ju lutemi kontaktoni Linjën e Vetëvrasjes dhe Krizës duke telefonuar 988. Gjithashtu mund të shkruani “FORCË” në linjën e tekstit të krizës në 741741 ose vizitoni 988lifeline.org.

So You Think You Can Dance transmetohet të hënën në mbrëmje në orën 21:00 ET në Fox.