John Janssen

Klea

Alexis Bellino shpërthen me Meghan King pasi kritikoi lidhjen e saj!

Alexis Bellino shpërthen me Meghan King pasi kritikoi lidhjen e saj!

Alexis Bellino mbetet e vendosur në mbrojtjen e marrëdhënies së saj me John Janssen, megjithë shqyrtimin e fundit publik nga ish Amvise të vërteta të Orange County bashkë-yll Meghan King.

Meghan King

Ne janar, Meghan u zbulua Faqja e gjashtë teksti i fundit që ajo i dërgoi Aleksisduke këshilluar kujdes në lidhje me e Gjonit sjellje.

Meghan kujtoi, “(Aleksis) thjesht tha: 'Faleminderit për dashurinë dhe mbështetjen tuaj', sepse unë po i dërgoja mesazhe asaj si, 'Kujdes –- duket sikur ai është duke bombarduar dashurinë'”.

Alexis Bellino

Muaj më vonë, Aleksis adresuar pasojat në Gjyqtari Tamra dhe Tedi Mellencamp's podcast, Dy T në një Pod. Ajo kritikoi Meghan për transmetimin e shqetësimeve në media dhe jo për të kontaktuar privatisht.

“Unë thjesht e urrej t'i jap ndonjërit prej këtyre njerëzve që kanë qenë miqtë e mi, ose që mendonin se ishin miqtë e mi, (mundësi) për ta bërë këtë dhe për ta bërë atë në media.” Aleksis vajtoi.

Alexis Bellino

Në lidhje me e Meghan-it paralajmërime për e Gjonit sjellje, Aleksis theksoi:

“Nëse je miku im i vërtetë dhe shqetësohesh se dikush do të më bombardojë, merre telefonin dhe më telefono dhe më dërgo mesazh, sepse ke numrin tim.”

Alexis Bellino

Pavarësisht dramës, Aleksis po përgatitet të kthehet në RHOC si mik për sezonin 18, duke premtuar se do të sjellë valë ndryshimi.

Sezoni do të shfaqë Aleksis lundrimi i marrëdhënieve me kastin, duke përfshirë rilidhjen me Tamra Gjyqtari duke u përballur me Shannon në mosmarrëveshje të forta.

Alexis Bellino

Në një moment më të lehtë, Aleksis ndau gjithashtu disa detaje të sinqerta rreth marrëdhënies së saj me të Gjoni, duke përfshirë jetën e tyre seksuale jashtëzakonisht aktive. “Dallimi është se ne qëndrojmë së bashku pothuajse shtatë netë në javë tani,” zbuloi ajo, duke vënë në dukje intimitetin e tyre të shpeshtë.

Ajo deklaroi se ishte seksi më i mirë i jetës së saj.

JohnJanssen

Përfundimisht, Aleksis zgjodhën ta mbyllnin bisedën, të shqetësuar për mundësinë që fëmijët e tyre të dëgjonin fjalët e saj.

Ylli dhe biznesmeni i realitetit televiziv filluan të takoheshin në vjeshtën e vitit 2023. Ata konfirmuan publikisht lidhjen e tyre në ditën e Krishtlindjeve të atij viti, duke demonstruar seriozitetin e saj kur ai i dhuroi asaj një unazë premtimi prej 16,300 dollarësh.

John Janssen

Ajo gjithashtu përmendi me humor shqyrtimin e rinovimit vaginal për shkak të rutinës së tyre energjike romantike.

“I thashë se nuk e dija që anatomia njerëzore mund ta bënte këtë,” pohoi ajo. “Unë vazhdoj t'i them atij se do të duhet të bëj, si përtëritje vaginale.”

Alexis Bellino

Që atëherë, ajo e ka mbushur faqen e saj në Instagram me fotografi të momenteve të tyre të përbashkëta dhe shënime dashurie të dashura kushtuar atij, një praktikë që ajo e mbrojti në të njëjtin episod podcast.

“E kam mbytur veten për shumë vite të jetës sime … nuk po ia hedh askujt në fytyrë,” argumentoi ajo. “Mos më ndiqni nëse nuk doni të shihni jetën time.”

RHOC parashikohet të jepet premierë në Bravo të enjten, më 11 korrik, në orën 21:00