Alexis Bellino përballet me Teddi Mellencamp mbi John Janssen

Klea

Alexis Bellino përballet me Teddi Mellencamp mbi John Janssen

Në fillim të vitit të kaluar, Teddi Mellencamp edukuar negativisht John Janssen në podkastin e saj, por Alexis Bellino, e dashura e re e Gjonit, ka hyrë që atëherë në bisedë dhe ajo është në modalitet konfrontimi, duke bërë thirrje për deklaratat e mëparshme të Tedit. Siç e dimë të gjithë, Alexis po kthehet në Real Housewives të Orange County. Megjithatë, ajo po vjen si një “Mik i”. Megjithatë, nëse ajo vazhdon të luajë këtë lojë të vogël të folur në të, portokallia e saj me kohë të plotë mund të kthehet dhe së shpejti.

Por tani për tani, gjithçka që shqetëson Alexis është pastrimi i emrit të të dashurit të saj.

Fjalët e mëparshme të Teddit dhe përgjigja aktuale e Alexis

Për të ndihmuar që të fillojmë siç duhet këtë rrëmujë, le të futemi në makineritë tona të kohës DeLorean dhe të udhëtojmë gjithë mbrapa deri në janar 2023. Në atë kohë, në podcast-in e saj Two T’s In A Pod, Teddi tregoi se nuk i vlerësonte lëvizjet e John-it pas pushimit të tij- me Shannon Beador. Kjo për shkak se John ishte i qetë me një grua pa emër brenda “Gruaja e qetë”. Ky restorant është i preferuari i Shannon, siç e kemi parë të gjithë ndër vite në RHOC.

“Ai po e bën këtë jo vetëm me qëllim. Por sepse ai dëshiron që fansat të vijnë dhe të flasin me të”, tha Teddi. “Dhe pastaj ai dëshiron të fotografohet me një grua tjetër për të torturuar vërtet [Shannon]”, shtoi ajo.

Përshpejtoni orën tuaj DeLorean në këtë javë dhe do të shihni që Alexis sapo është shfaqur në të njëjtin podcast. “Ti ke qenë pak e ndyrë me burrin tim,” i tha ajo menjëherë Teddit. Në përgjithësi, Alexis mendon se njerëzit e keqkuptojnë Gjonin. Por së shpejti, ajo shpreson që ne të gjithë të shohim dhe kuptojmë saktësisht se kush është John.

“Ka aq shumë në të vërtetën që ju nuk i dini. Gjoni është një nga njerëzit më të sjellshëm, më të këndshëm, më bujar, më të mrekullueshëm, me frikë perëndie që njoh. Dhe ai ia kthen botës. E vërteta do të dalë në shesh”, theksoi ajo.

“Do të vërtetohet se keni gabuar edhe këtë sezon sepse e vërteta do të dalë në shesh”, shtoi më tej Alexis. Bëhet fjalë për sezonin e ardhshëm RHOC 18, i cili do të shfaqë edhe një herë Alexis, me një anë të John. Për këtë, më konsideroni të intriguar.

Real Housewives of Orange County Sezoni 18 zbarkon në Bravo më 11 korrik në orën 9/8c.