Alexis Bellino mburret për 'Hotness' të John Janssen

Klea

Alexis Bellino mburret për ‘Hotness’ të John Janssen

Më lejoni të jem plotësisht transparent dhe të them se do të doja të shihja Alexis Bellino përsëri në Real Housewives të Orange County. Shfaqja definitivisht ka nevojë për më shumë veprim sesa Tamra Judge t’u bërtasë të gjithëve dhe Alexis mund ta sigurojë atë.

Gjërat dukej se po shkonin kështu. Lex u shfaq në BravoCon. Ajo ndau një foto me Heather Dubrow në një festë dhe më pas filloi të takohej me ish-in e Shannon Beador John Janssen. Ajo gjithashtu dukej se ishte kthyer në hiret e mira të Tammy Sue, të cilat vetëm ndezën zjarrin.

Tani Alexis dhe John me sa duket kanë marrë lidhjen e tyre në veshje të larta. Ai i dha asaj një unazë premtimi për Krishtlindje dhe rrjetet sociale janë jashtë kontrollit. Së fundmi ajo u mburr me të në Insta dhe po pyes veten nëse kjo do të funksionojë kundër saj. John mund të mos jetë i vështirë për t’u parë, por reputacioni i tij flet vetë.

“Nxehtësia” e të gjithëve…

Gjithçka filloi në The Quiet Woman, e cila ishte vetëm një gjemb tjetër teorik në krahun e Shannon-it. John dhe Alexis u takuan brenda një grupi dhe më pas filluan të shoqëroheshin. Ata për pak kohë mohuan se diçka po ndodhte, derisa nuk e bënë.

Në një moment, Tamra-s i “pëlqeu” një postim që pyeste nëse John dhe Alexis ishin në të vërtetë një lidhje dhe kjo i dha Shannon trishtimin. Tani për tani ata nuk po flasin, por kjo nuk zgjat kurrë shumë.

Ndërsa të gjithë presin të shohin se kush do të vijë për të ndezur sezonin 18, Alexis dëshiron që ndjekësit e saj të dinë se sa i mrekullueshëm është Johnny J. Uh. Një fotografi e festës kishte mbishkrimin, “Johnny J, le të flasin të gjithë. Por ti më ke treguar dashuri që nuk e kam njohur kurrë. Unë të dua.” Këtu me të vërtetë fillova të pyesja nëse po e bënin këtë për dramë apo jo.

Këtë javë në Instagram Stories, Lex ndau një tjetër foto të E pistë Gjoni doli në natyrë dhe shkroi: “Ngrohtësi”. Pastaj ajo vazhdoi dhe hodhi më shumë foto të varkës së Johnny J. Po jep… tepër.

Ja çfarë, nëse Johnny J dhe Lexie B kanë një skemë në vazhdim për t’i rikthyer asaj portokallinë dhe atij pak kohë për kamerën, çfarëdo qoftë. Por nëse Alexis po mendon se do të ndryshojë mendjen e fansave për John, ajo gabon – dhe kjo do të funksionojë kundër saj.

Qëndroni të sintonizuar, Real Housewives of Orange County Sezoni 18 do të kthehet në Bravo në 2024.