JohnJanssen

Klea

Alexis Bellino konfirmon planet e fejesës me John Janssen pasi ata shkuan në pazar

Alexis Bellino konfirmon planet e fejesës me John Janssen pasi ata shkuan në pazar

Alexis Bellinoi njohur nga Amvise të vërteta të Orange Countyla të kuptohet për një fejesë të ardhshme me të dashurin e saj, John Janssengjatë një interviste zbuluese të 2 korrikut me Gjellë ditore.

John Janssen

Çifti, i lidhur prej më pak se një viti, duket se është gati ta çojë lidhjen e tyre në një nivel tjetër.

“Sinqerisht, mendoj se ai po përpiqet të më largojë. E di që po vjen sepse shkuam së bashku për të bërë pazar. Kështu që është padyshim afër qoshes,” Aleksis të përbashkëta. “Kjo mund të jetë nesër. Mund të kalojnë gjashtë muaj nga tani. Sinqerisht nuk e di, sepse ai po hedh shumë gjëra të vogla në drejtimin tim.”

John Janssen

Ajo shtjelloi më tej pezullimin rreth propozimit. “Mendoj se ai thjesht po përpiqet të më mbajë konfuz. Kështu që unë nuk e di … Dua të them, Amerika do ta dijë kur të ndodhë. Nuk do të heshtim për këtë.”

Çifti po lundron gjithashtu në territore të reja në marrëdhënien e tyre, duke përfshirë marrëveshjet e jetesës dhe duke diskutuar hapur planet e ardhshme.

Alexis Bellino

Në episodin e 14 qershorit të serialit Dy Ts Në Një Pod podcast, Aleksis u hap për jetën e saj personale, duke zbuluar se ajo dhe John praktikisht jetonin së bashku.

Ne qëndrojmë së bashku pothuajse shtatë netë në javë tani”, tha ajo, duke treguar lidhjen e tyre të thelluar. “Mund të jetë nesër, mund të ndodhë pas gjashtë muajsh. Unë e di se do të vijë sepse ne kemi folur tashmë për të gjithë të ardhmen tonë. Tashmë kemi një plan në vend.”

Alexis Bellino

LIDHUR: Alexis Bellino shpërthen me Meghan King pasi kritikoi lidhjen e saj!

Marrëdhënia e tyre u bë publike në fund të vitit 2023 kur Aleksis ndau një postim të përzemërt të Ditës së Krishtlindjes duke treguar një dhuratë të rëndësishme nga Gjoni—një unazë premtimi prej 16,300 dollarësh, që sinjalizon seriozitetin e angazhimit të tyre.

Në një diskutim të sinqertë, Aleksis preku edhe jetën e tyre intime, duke e përshkruar atë si më të mirën që ka pasur ndonjëherë. “Dallimi është se ne qëndrojmë së bashku pothuajse shtatë netë në javë tani,” vuri në dukje ajo.

Alexis Bellino

E shqetësuar për fëmijët e tyre që mund të dëgjojnë, ajo e përfundoi bisedën, por jo pa vënë në dukje me humor ndikimin e jetës së tyre aktive të dashurisë në trupin e saj.

“I thashë se nuk e dija që anatomia njerëzore mund ta bënte këtë,” tha ajo me gaz. “Unë vazhdoj t’i them atij se do të duhet të bëj, si përtëritje vaginale.”

Alexis Bellino

Aleksis vazhdon të ndajë pjesë të jetës së tyre së bashku në Instagram, duke qëndruar të vendosur kundër çdo kritiku.

“Unë e kam mbytur veten për shumë vite të jetës sime … nuk po ia hedh askujt në fytyrë,” tha ajo me vendosmëri. “Mos më ndiqni nëse nuk doni të shihni jetën time.”

Fansat e yllit të realitetit mund të presin më shumë zhvillime kur RHOC kthehet në Bravo të enjten, më 11 korrik në orën 21:00.