Alexis Bellino diskuton kthimin e mundshëm te amvise reale të Orange County

Klea

Alexis Bellino diskuton kthimin e mundshëm te amvise reale të Orange County

Alexis Bellino mund të ketë disa të ardhura të reja pas largimit të Taylor Armstrong nga Amvise të vërteta të Orange County. Po, Tay Tay është jashtë, por kush do të hyjë për të mbushur vendin e saj “mik”?

Mund të jetë ose jo zonja Victoria Gunvalson ajo që i dha një ultimatum kujtdo që po dëgjonte në BravoCon. Vicki tha se do të kthehej vetëm në një slot me kohë të plotë, për të cilën unë them, a kemi nevojë për më shumë aktrim të tepruar për kamerën dhe dëshpërim të filmuar kur Tamra Judge tashmë e ka mbuluar këtë?

Por ndoshta kthimi i dikujt nga e kaluara nuk është kështu tërësisht një ide e keqe. Alexis është larguar për një minutë, por ajo aktualisht është e gjitha në përzierje. Ndërsa ajo mund të takohet me ish-John Janssen të Shannon Beador, ajo gjithashtu mund të marrë përsëri portokallin e saj. Ose të paktën një gotë e madhe OJ. I Dërguari ka lugën.

A është kthyer Bellino në lojë?

Me mirësjellje Heather Dubrow Instagram Story

Sipas Alexis, dera e Bravo është e hapur, por ajo nuk po i zbulon ende kartat e saj. “Unë do të thosha, ‘Kurrë mos thuaj kurrë’. Thjesht ndihem sikur jam në një vend kaq të mirë tani. Mendoj se jam mirë në jetën time tani.”

Ndërsa alum bëri një vrap në RHOC nga stinët 4 deri në 8, ajo ishte një person tjetër, gjatë një kohe tjetër, e martuar me një burrë tjetër. Pra, të paktën nëse ajo kthehet, do të ketë një Aleksis krejt të ri për të luftuar. Por ajo mësoi se në mënyrën e vështirë se televizioni i realitetit nuk është shumë relaksues. “Unë nuk mendoj se çdo karrierë është e lehtë. Kështu që unë mendoj se ne të gjithë duhet të marrim me pak kripë çfarëdo që të futemi dhe çfarë karriere po bëjmë”, tha ajo.

“Karriera e një CEO nuk është e lehtë. Karriera e një ylli reality nuk është e lehtë. Nuk ka asgjë të lehtë për çdo karrierë, kështu që ju ecni përpara dhe bëni më të mirën që mundeni”, shtoi ajo. Plus, Alexis aktualisht po kalon fundin e një marrëdhënieje ndërsa manovron fillimin e mundshëm të një tjetër. Së fundmi ajo ka humbur edhe nënën e saj.

Ajo mund të jetë gati…

“Por tani po përpiqem të kthej kthesën dhe patjetër që po ndihem më shumë… po shoh lumturinë sërish, pak. Po përpiqem të pikëllohem siç duhet dhe jo me opsione të tjera, medikamente dhe gjëra, kështu që ndihem sikur po bëj më mirë, “shpjegoi Alexis.

Good ol Lex ishte kohët e fundit në festën e festave të Kathy Hilton dhe u përplas me askënd tjetër përveç Heather Dubrow. Heather ndau një foto të tyre në Instagram, e cila nuk bëri gjë tjetër veçse nxiti Alexis që po kthehej në zjarret e RHOC.

Nëse Alexis do të kthehej, sigurisht që do të hiqte shkëlqimin e ditës së Tammy Sue. Shannon do ta humbiste absolutisht mendjen. Dhe ndoshta ajo mund të krijojë një aleancë të vogël të bukur me Heather dhe Jennifer Pedranti. A po fryjnë erërat e ndryshimit në OC? Qëndroni të sintonizuar.