Alexis Bellino dhe John Janssen takohen zyrtarisht pas ndarjes së Shannon Beador

Klea

Alexis Bellino dhe John Janssen takohen zyrtarisht pas ndarjes së Shannon Beador

Alexis Bellino po vjen e nxehtë dhe po sjell Shannon Beador’s ish i dashuri së bashku për udhëtim. Por pyetja kryesore është, a do të mbajë ajo një portokall? Mjerë Shannon sepse bota e saj është kthyer përmbys dhe ajo nuk ishte as në makinën e saj këtë herë.

Pas thashethemeve, fotove dhe turbullirave mediatike, më në fund është zbuluar ajo që e dinim tashmë. Alexis dhe John Janssen po takohen zyrtarisht dhe Shannon po i humb zyrtarisht mermeret e saj. Njerëzit e kanë lugën.

Gruaja e qetë i sheh të gjitha gjërat e mira

Kredia: ocricky1010 nëpërmjet Instagram

Real Housewives of Orange County mund të ketë një sezon potencialisht të mirë 18. Po, Tamra Judge do të jetë ende atje, por nëse Alexis kthehet, mund të bëhet interesante. Rrjeti po mbetet mami, por tashmë ata patjetër dinë diçka dhe po na bëjnë ta presim.

Në ndërkohë, të gjithë mund të fillojnë të gjykojnë Alexisin për zgjedhjen e një interesi të dyshimtë dashurie. Nëse ajo nuk po e bën këtë në mënyrë specifike për të irrituar Shannon, atëherë Lex ndoshta do të marrë një leje. Thënë kështu, duket se ajo dhe Gjoni janë konfirmuar si çift. Normalisht këtu do të thosha “urime”, por Gjoni është një dush kështu që unë do të jap një pamje të neveritshme.

Ish-i i Shannon dhe Alexis u takuan përmes miqve në The Quiet Woman – i njohur gjithashtu si restoranti i vetëm në Newport Beach. Ata u fotografuan së bashku dhe sapo fotoja u publikua në rrjetet sociale, rrugët u egërsuan.

Nuk ka etiketa? Nuk ka problem.

Një person i brendshëm tha: “Aktualisht, ata nuk po përdorin etiketa si i dashuri apo e dashura, por ata kanë kaluar shumë kohë së bashku dhe kanë shijuar të mësojnë për njëri-tjetrin.” Kjo është e mrekullueshme, kështu që Alexis tani duhet të jetë plotësisht i vetëdijshëm se John është vetëm aty për kamerën dhe ai do ta heqë atë sapo të përfundojë xhirimet.

Të dy Alexis dhe John kohët e fundit hodhën të tjerët të rëndësishëm, kështu që ata aktualisht janë duke u lidhur për një udhëtim të ndërsjellë shërimi. “Të dy kanë qenë shoqërues mbështetës teksa lundrojnë në jetën beqare,” vazhdoi burimi. “Ky sfond i përbashkët i shoqëruar me një tërheqje të ndërsjellë e ka bërë të lehtë për Alexis dhe John të krijojnë një lidhje të natyrshme.” Dikush që ka një grup xhirues që e ndjek atë, është i pafavorshëm për Gjonin. Aty e rregullova.

Sa i përket sezonit 18, Tammy Sue mori kontratën e saj. Heather Dubrow dhe Shannon janë gjithashtu të mbyllur brenda. Në këtë kohë fati i Emily Simpson, Gina Kirschenheiter dhe Jennifer Pendranti nuk dihet. Alexis mund të tërhiqet ose jo nga pankina. Oh, dhe Vicki Gunvalson është ende duke qarë në një qoshe diku. Qëndroni të sintonizuar!

Real Housewives of Orange County Sezoni 18 do të kthehet në 2024 në Bravo.