Alexia Nepola

Klea

Alexia Nepola zbulon se është ende e dashuruar me burrin e larguar Todd!

Alexia Nepola zbulon se është ende e dashuruar me burrin e larguar Todd!

Amvise të vërteta të Majamit yll Aleksia Nepola ka folur për përpjekjet e saj për të shpëtuar martesën e saj me burrin e larguar Todd Nepola, duke zbuluar se po i nënshtrohen terapisë në çift, pavarësisht kërkesës për divorc.

Aleksia Nepola

Duke folur sinqerisht në “Dy Ts në një Pod” podcast, Aleksia pranoi kompleksitetin e situatës së tyre, duke përfshirë intimitetin e tyre të vazhdueshëm fizik që nga ndarja.

“Ne kemi shkuar në terapi. Ne jemi duke bërë terapi për çifte,” zbuloi ajo gjatë episodit të 15 qershorit. E pyetur për lidhjen e tyre pas ndarjes, ajo konfirmoi: “Po, sigurisht. Ne i kemi bërë të gjitha. Ne e duam njeri tjetrin. Ne jemi super në njëri-tjetrin. Nuk është për shkak të kësaj.”

Aleksia Nepola

Todd nisi procedurat e divorcit në prill, duke shënuar një kthesë sfiduese për çiftin pas tre vitesh martesë. Aktualisht jetojnë të ndarë, Aleksia shprehu dëshirën e saj të sinqertë për t'u pajtuar.

“Jam marrëzisht e dashuruar me të dhe do të doja që të funksiononte, prandaj është kaq e vështirë”, tha ajo, duke nënvizuar tendosjen e shtuar të personazheve të tyre publike. “Atij nuk i pëlqen (të jetë në sy të publikut), jo.”

Aleksia Nepola

Si një pajisje në RHOM që nga debutimi i tij në 2011, Aleksia vuri në dukje Todd's siklet me shqyrtimin publik, të përkeqësuar nga marrëdhënia e tyre e profilit të lartë. Duke reflektuar në udhëtimin e tyre, ajo përshkroi se ndihej e verbër nga kërkesa e divorcit, duke ia atribuar sfidat e tyre martesore çështjeve të komunikimit.

“Unë thjesht besoj se duhet të kemi komunikim më të mirë. E dini, unë mendoj se ne të dy jemi njerëz të fortë dhe mendoj se kemi vështirësi me mënyrën se si komunikojmë,” pranoi ajo. Pavarësisht mosmarrëveshjeve të tyre, Aleksia besonin në potencialin e tyre për të kapërcyer pengesat tipike për çdo marrëdhënie.

Aleksia Nepola

Lajmet e Todd's Kërkesa për divorc erdhi mes mohimeve të mëparshme të problemeve financiare RHOM Sezoni 6, duke nxitur spekulime mes e Aleksisë bashkë-yjet për gjendjen e martesës së tyre. Disa orë pas shpalljes, Aleksia mori për të Tregime për të shprehur tronditjen e saj fillestare dhe thyerjen e zemrës Todd's vendim.

“Jam i tronditur dhe zemërthyer Todd ka zgjedhur të na prishë martesën”, ka ndarë ajo me ndjekësit e saj. “Do të ngushëllohem me faktin se miqtë dhe familja ime do të jenë pranë meje duke më mbështetur gjatë kësaj kohe të vështirë.”

Aleksia Nepola

Çifti, i cili u martua në dhjetor 2021 pas vonesave për shkak të kufizimeve të COVID-19, e kishin festuar bashkimin e tyre me momente simbolike që Aleksia i çmuar thellë. Tani, ndërsa ata lundrojnë ndarjen e tyre në sytë e publikut, Aleksia mbetet me shpresë për ditë më të mira në vazhdim, duke u mbështetur në sistemin e saj të mbështetjes mes sfidave personale me të cilat përballen.

Prodhimi për RHOM ende nuk ka filluar.