Alexia Nepola e RHOM dhe Adriana de Moura angazhohen në ndeshjen e britmave në aeroportin e Miami

Klea

Alexia Nepola e RHOM dhe Adriana de Moura angazhohen në ndeshjen e britmave në aeroportin e Miami

Gjatë sezonit 5 të Amvise të vërteta të Majamit, Adriana de Moura arriti t’i zemërojë të dy Alexia Nepola dhe Marysol Patton. Ajo i tha Marysol se i dashuri i vjetër i Marysol tha se ai kurrë nuk e donte Marysol. Pastaj Adriana bëri një analogji, duke krahasuar aksidentin e rëndë me makinë të djalit të Alexia, Frankie Rosello, dhe dëmtimin traumatik të trurit, me këmbën e saj të supozuar të mavijosur.

Sezoni 6 i RHOM filloi me Alexia duke organizuar një festë të Nuevos Horizontes. Qëllimi ishte që të gjithë të linin pas inatet e tyre. Madje Alexia është takuar privatisht me Adrianën përpara se ta ftonte. Por me sa duket, gjatë rrugës për në festë, Adriana po shpërndante financat e Aleksisë dhe bashkëshortit të saj, Todd Nepola.

Alexia dhe Adriana i bërtasin njëra-tjetrës në një aeroport

Tani TMZ raportoi se gjithçka nuk ishte mirë mes Adriana-s dhe Alexia-s gjatë rrugës për në shtëpi nga BravoCon. Pasi zbarkuan në Miami, të dy u angazhuan në një garë të bërtitur.

Një burim i brendshëm i tha TMZ se Adriana u përball me Alexia pranë zonës së marrjes së bagazheve. Alexia bërtiti se pretendimet që Adriana bëri në lidhje me problemet financiare të Todit dhe Alexia-s “ishin kundërshtuar”. Në ngacmimin e sezonit, Alexia u tha djemve të saj se të gjithë duhej të lironin apartamentin e tyre. Është e qartë se ka një lloj problemi financiar.

Adriana u përgjigj: “Ti sillesh sikur je ylli i shfaqjes”. Sigurisht, Alexia ia ktheu duart. “Po, unë jam ylli i shfaqjes!”

Adriana kishte veshur një maskë dhe doreza për COVID ndërsa fliste me shoqen e saj, Julia Lemigova. Adriana i tha Julias se Alexia ishte e keqe dhe se ajo zgjodhi Adriana sepse ajo ishte anëtarja më e dobët e kastit.

“Kjo është shoqja jote… e sheh çfarë më bën ajo? Dëshironi të jeni miq me këtë person?” e pyeti Adriana Xhulien. Situata ishte aq e tensionuar sa Kiki Barth duhej t’u thoshte zonjave të ndalonin përpara se dikush t’i regjistronte.

Alexia dhe Adriana u nisën nga aeroporti me dy makina të veçanta. Falë qiellit që nuk u bashkuan me një furgon Sprinter!

Real Housewives of Miami Sezoni 6 vazhdon të mërkurën në orën 21:00 ET në Bravo.