Alexia Nepola dhe Marysol Patton akuzojnë Larsa Pippen për ndarjen në skenë të Marcus Jordan

Klea

Alexia Nepola dhe Marysol Patton akuzojnë Larsa Pippen për ndarjen në skenë të Marcus Jordan

Yjet e Real Housewives of Miami Aleksia Nepola dhe Marysol Patton kanë diçka për të thënë Larsa Pippen dhe burri i saj ndoshta/ndoshta jo. Larsa nuk ka fituar shumë fansa gjatë sezonit 6 të RHOM dhe tani ajo po irriton kastin. Tani për tani, Barbie Kubane dhe ndihmësi i saj janë shumë të lumtur për të vënë në dukje gabimet e Larsës.

Marcus Jordan dhe Larsa janë zyrtarisht në lidhje për rreth një vit. Ata duket se janë disi të bashkëvarur dhe madje filluan një podcast së bashku kur nuk po pozojnë për foto në Instagram. gjoja, Larsa dhe Marcus u ndanë gjatë fundjavës së Super Bowl, por sipas Alexia dhe Marysol, Larsa do të bëjë çdo gjë për vëmendje dhe ndarja mund të mos jetë reale.

“Duhet të flasim për të”

Në një episod të podcast-it të Alexia dhe Marysol, Ay Por Favor, zonjat donin të diskutonin për mashtrimin dhe mashtrimin e pretenduar të Larsa-s. Përsa i përket Lex-it dhe Marisë, Larsa dhe Marcus po bëjnë lëvizje të mbretëreshës marifet për publicitet.

“Ne duhet të flasim për këtë sepse mendoj se ajo dëshiron që të gjithë të flasin për të,” filloi Alexia. Deri këtu mirë, ajo nuk thotë gënjeshtra. Larsa i pëlqen qendra e vëmendjes, pavarësisht se si futet në të.

“Tani që gjëra të tjera kanë dalë në dritë, po filloj të ndihem sikur të gjithë jemi mashtruar,” shtoi Marysol. Ndoshta bëhet fjalë për çiftin që fshijnë njëri-tjetrin nga rrjetet sociale. Pastaj Larsa kaloi miljen shtesë duke postuar infantile mesazhe të fshehta në Instagram, të krijuara për të shkaktuar bujë mes ndjekësve të saj.

“Të gjithë e dinë se është vënë në skenë,” tha Alexia. “Dhe kjo është arsyeja pse ne madje po flasim për këtë sepse është kaq qesharake në këtë pikë.” Unë kam një ide, zëvendësoni Larsa-n në sezonin e ardhshëm të RHOM dhe nuk do të duhet ta diskutojmë më kurrë!

Ja çështja, Larsa dhe Marcus dyshohet se u ndanë dhe njerëzit thjesht nuk investohen në marrëdhënien e tyre. Pavarësisht se sa shumë dëshiron që ajo të jenë. Duke parakaluar rreth një unaze gjigante diamanti në Ditën e Shën Valentinit, tani Larsa ka njerëz që spekulojnë se ose janë të fejuar ose Marcus po përpiqet ta mbyllë atë me një “unazë premtimi” më të madhe.

Sido që të jetë, Alexia dhe Marysol ndoshta kanë të drejtë – dhe kurrë nuk kam menduar se do t’i shkruaj ato fjalë.

Real Housewives of Miami transmetohet të mërkurën në 21:00/ET në Bravo.