Alexia Nepola

Klea

Alexia Nepola dhe bashkëshorti i larguar Todd nuk po flasin mes shkuarjes në terapinë e çiftit

Alexia Nepola dhe bashkëshorti i larguar Todd nuk po flasin mes shkuarjes në terapinë e çiftit

Në një kthesë të fundit të ngjarjeve për Amvisat e vërteta të Miamitunë yll Aleksia Nepola dhe burri i saj Todd Nepola, komunikimi ka rënë në një pengesë pavarësisht terapisë së tyre të vazhdueshme në çift në mes të procedurave të tyre të divorcit.

Aleksia Nepola

E kanë thënë ekskluzivisht burimet Us Weekly,Todd dhe Aleksia nuk janë në kushtet e të folurit për momentin pas podcast-it. Ata goditën një gungë në rrugë. Por ajo ende vazhdon të shpresojë se ata do të shpëtojnë martesën e tyre.”

Aleksia ajo ndau njohuri të sinqerta për situatën e tyre, duke zbuluar: “Ne kemi shkuar në terapi. Ne po bëjmë terapi në çift.” Ajo iu drejtua edhe marrëdhënies së tyre fizike, duke konfirmuar “Po, sigurisht”, kur u pyet nëse ata kishin qenë intime që nga ndarja e tyre. “Ne i kemi bërë të gjitha. Ne e duam njeri tjetrin. Ne jemi super në njëri-tjetrin. Nuk është për shkak të kësaj.”

Aleksia Nepola

Vështirësitë martesore të çiftit dolën në dritë kur Todd51 vjeç, bëri kërkesë për divorc pas tre vitesh martesë, duke u zhvendosur në banesën e tij siç konfirmohet nga Neve Javore ne prill.

Duke shprehur shqetësimin e saj, Aleksia shkoi në Instagram për të shkruar: “Jam i tronditur dhe i thyer zemra që Todd ka zgjedhur të shpërndajë martesën tonë”. Ajo theksoi mbështetjen e saj te miqtë dhe familja gjatë kësaj kohe sfiduese.

Aleksia Nepola

Pavarësisht pengesave, Aleksia mbetet e palëkundur në dëshirën e saj për të shpëtuar marrëdhënien e tyre, duke thënë: “Unë dua që thellë në zemrën time ta rregulloj atë”.

Ajo pranoi kompleksitetin e situatës së tyre në sytë e publikut, duke vënë në dukje Todd’s siklet me qendër të vëmendjes. “Atij nuk i pëlqen (të jetë në sy të publikut), jo”, shtoi ajo.

Aleksia Nepola

Duke përshkruar reagimin e saj fillestar ndaj Todd’s paraqitjen e divorcit, Aleksia pranoi se ndihej i verbër dhe i tronditur. “Unë jam ende, gjë që e bën shumë më të vështirë,” tha ajo, duke e vënë në dukje komunikimin si një çështje qendrore në martesën e tyre.

Duke reflektuar mbi konfliktet e tyre, Aleksia shpjegoi, “Unë thjesht besoj se duhet të kemi komunikim më të mirë. Mendoj se jemi të dy njerëz të fortë dhe mendoj se kemi vështirësi me mënyrën se si komunikojmë.”

Alexia Nepola

Ajo vazhdoi:

“Për mua, (martesa) funksiononte. Thjesht mendova se kishte zënka dhe probleme tipike që ka çdo çift. Por, nuk është se sa shumë luftoni apo sa fort luftoni, është të jesh në gjendje të punosh nëpër ato luftime dhe të gjesh zgjidhje dhe mendoj se këtu kemi sfidën tonë më të madhe.”

Tod Nepola

Ndërsa çifti lundron për divorcin e tyre, Todd ka zgjedhur të mbetet private në lidhje me ndarjen, duke mos ofruar asnjë deklaratë publike për këtë çështje.

Aktualisht, prodhimi për Amvise të vërteta të Majamit nuk ka filluar