Alex Baskin e quan RHOBH sezonin 14 'Bananas' dhe 'Ton of Fun'

Klea

Alex Baskin e quan RHOBH sezonin 14 'Bananas' dhe 'Ton of Fun'

Le të shpresojmë që Bravo producent ekzekutiv të jetë i jashtëzakonshëm Alex Baskin emocione për sezonin 14 të Amvise të vërteta të Beverly Hills është e garantuar!

Sezoni 13 ishte i dobët dhe la shumë për të dëshiruar. Marrëdhëniet kryesore ishin në thelb se Kyle Richards nuk do të ekspozonte tërësinë e vështirësive të saj në martesë dhe Sutton Stracke posedon një ezofag shumë provokues.

Megjithatë, xhirimet për S14 janë duke u zhvilluar. Alex kohët e fundit tha se ai beson se i ka të gjithë përbërësit që bëjnë për një sezon të suksesshëm.

Alex Baskin: Sezoni 14 i RHOBH “ka një fillim të shkëlqyeshëm”

Alex bisedoi me The Hollywood Reporter dje dhe dha një përditësim mbi xhirimet e RHOBH.

Ai tha: “Beverly Hills është banane. Është një fillim i shkëlqyeshëm. Natyrisht, ka shumë që po ndodh publikisht në jetën e tyre personale, por ka një energji të re të freskët.”

Me sa duket, “energjia e freskët” është rezultat i një tronditjeje. Në fillim të këtij muaji, Bravo konfirmoi se Kyle, Erika Jayne, Garcelle Beauvais, Dorit Kemsley dhe Sutton do të kthehen për sezonin 14. Bozoma Saint John po bën debutimin e saj si fillestare. Motra e Kyle, Kathy Hilton dhe e dashura e Sutton, Jennifer Tilly, do të shfaqen si “shoqe”.

Shtesat e reja vijnë pasi Crystal Kung Minkoff dhe Annemarie Wiley u larguan.

Alex ngacmoi: “Ata ishin të gjithë në një udhëtim së bashku këtë fundjavë dhe ishin të gjitha gjërat. Ishte lidhje, shëruese dhe dramatike, dhe i ndryshoi marrëdhëniet në mënyra që nuk priten.”

Ai shtoi: “Boz [Saint John] është e patrembur, kështu që ka hyrë dhe përshtatet. Ajo është shumë e guximshme. Dhe pastaj Kathy [Hilton]padyshim, është në lavdinë e saj të plotë, dhe është e mrekullueshme, argëtuese dhe e çuditshme, siç është Jennifer Tilly.”

Përsa i përket çështjeve disa prej problemeve ndërpersonale me të cilat përballen zonjat, duket se fokusi do të jetë te miqësia e tensionuar e Kyle dhe Dorit. Dhe, zbërthimi i martesave të tyre.

“Ka shumë ujë nën urë, kështu që unë do të thoja se ata po kuptojnë se çfarë po ndodh me ta personalisht, por ata të dy kanë ndjenja shumë të forta,” zbuloi ai.

Në përgjithësi, Alex beson se ky do të jetë një diamant i vërtetë i një sezoni. “Pra, ka shumë argëtim. Unë mendoj se është vërtet qesharake, dhe është gjithashtu e papërpunuar dhe e vërtetë. Me të vërtetë nisi një fillim i gangbusters.”

Real Housewives of Beverly Hills ka të ngjarë të kthehen në Bravo në fund të 2024 ose në fillim të 2025.